Представяне на екипа на платформата PavelAndreev.BG

 

Здравейте, казвам се Павел Андреев и съм създател на платформата PavelAndreev.BG. След повече от 10 години активна практика в сферата на строителството, реших да създам проект, който да бъде на първо място в полза на обществото и на второ да събере малък, но изключително качествен и сплотен екип, който да работи за реализирането на добри каузи.

Вярвам, че добрината, човечността и желанието да помагаме, винаги са съпътствали нашето общество и с настоящата платформа целя да дам своя малък принос за тази тенденция за споделеното добро. Защото колкото и добре да живеем ние, когато сме заобиколени от нуждаещи се хора, хора в неравностойно положение и такива, които са изпаднали в беда, няма да се чувстваме добре. Нещо повече – рано или късно проблемите на общността може да застигнат и нас. Затова е от ключово значение да участваме активно в решаването на тези проблеми, създавайки една по-добра среда за всички. Можем да сме сигурни, че усилията ще ни се възвърнат.

В разрез с установените в практиката стандарти за финансиране на подобни платформи и организации, поех огрмния риск да я оставя да бъде подкрепяна единствено и само по собствено желание от Дарителите в нея. Считам, че благотворителност се прави на добра воля, а не „защото трябва“. Именно за това платформата НЕ УДЪРЖА задължителна комисионна от Вашите дарения за издръжка. (единствено се спада транзакционната такса) Всеки Дарител преценява дали и с колко да я подкрепи в отделен размер. Считам, че трябва да дадеш, за да ти се даде и вярвам, че настоящата платформа ще бъде най-голямата и единствена по рода си в България. Тя е създадена, развивана и финансирана от огромната дарителска общност.

Благодаря Ви! Всичко това е факт само и единствено чрез Вашите огромни сърца! А на екипа на платформата остава само да работим здраво, за да можете Вие да помагате!

Казвам се Виолета Павлова и съм Член на Управителния съвет и Финансов директор на платформата PavelAndreev.BG. Завършила съм бакалавърска степен със специалност „Бизнесмениджмънт“ и през последните 15 години работя в сферата на строителството, като се занимавам с администрация и финанси и имах възможността да натрупам богат опит и много знания в различни направления.

В последните години съм се включвала като дарител в различни благотворителни кампании и с радост приех предложението да бъда част от екипа на платформата PavelAndreev.BG. Вярвам в добротата и искам да бъда нейн посланик.

Откакто работя в платформата ставам свидетел на чудеса. Сблъсквам се с нелеки съдби, а от другата страна  - с хора безкористни, хора с огромни сърца! Всеки спасен живот, всяка успешна кауза, ме мотивират да давам повече и повече от себе си, защото това е истинско вълшебство!

Казвам се Александър Кузмов и съм отговорен за изработката и поддържката на платформата PavelAndreev.BG.
Занимавам се професионално със софтуер от 2008-ма година и се радвам, че моят житейски път ме е довел до точно тук.

Всеки проект е врата, всеки провал е урок, всеки бъг е възможност за подобрение.
Зад всяка кауза стоят истински проблеми, затруднения за хора и техните близки и семейство, понякога невъзможни за преодоляване препятствия.
До колкото мога искам да помогна на хората, които имат нужда от помощ.

Ще се радвам да оценяте работата ни обективно, да отделите време и да ни кажете кое може да улесним или променим.
Всеки Ваш отзив ще ми даде нужната информация за да подобря платформата технически.
Макар похвалите за добре свършена работа да са добре дошли, заедно с тях молим да ни споделяте и критиката си.