Условия за реклама в платформата PavelAndreev.BG

Уважаеми Дарители, екипът на платформата залага на прозрачност и честност. Ето защо решихме да въведем нашата Политика за реклама. Тя е изцяло ПОЖЕЛАТЕЛНА И ВИЕ ИМАТЕ ПРАВО ДА НЕ СЕ СЪГЛАСИТЕ С НЕЯ. Всеки, който се съгласи ще позволи част от дарените за бенефициента средства да се използват за реклама на кампанията.

Каква е световната практика? Платформи, подобни на нашата, пускат реклами на конкретни кампании, като в края спадат разхода за реклама от общо дарената сума. Вие се съгласявате с това правило и го позволявате, дарявайки. Екипът ни желае сумата за реклама да определяте ВИЕ! 

Ето защо разписахме кратка, но ясна политика за реклама, с която при дарение можете да се съгласите или да не се съгласите. Ако се съгласите част от средствата ще се използват за реклама на конкретната кампания. Имайте предвид, че facebook и instagram са на първо място инструменти за реклама и чак след това социална мрежа. Трябва да се възползваме от това, което ни предлагат те. Към екипът на платформата има високо квалифициран кадър, който е специалист в рекламирането. За това ние гарантираме максимално ниска цена на съотношението вложен бюджет/дарена сума. 

  1. Условия за реклама в платформата

Платформата PavelAndreev.BG разполага с висококвалифициран екип от специалисти, които се занимават с пускане и управление на рекламите с цел достигане на максимално ниска цена на съотношение вложен бюджет/постъпили дарения. Платформата стартира рекламни кампании на каузи като те се финансират по следните начини:

  • от външен спонсор, който предоставя бюджет за реклама. В този случай НЕ се качват фактурите в секция Новини, тъй като се заплащат от друг, а не от даренията.
  • за своя собствена сметка. Това означава, че средствата са за сметка на сумата, която дарителите оставят в полза на платформата и за нейното развитие. В този случай НЕ се качват фактурите в секция новини като отчет.
  • за сметка на постъпилите дарения. Слагайки отметка на полето "Съгласявам се с Политиката за реклама" Вие ще ни позволите при липса на рекламен бюджет да стартираме кампания за бенефициентите.
  1. Условия за изразходване на средства от даренията

Във виртуалния ПОС терминал (бланката, която се попълва при дарения) има специално заложено поле - "Съгласявам се с условията за реклама." Когато потребителя отбележи това поле, той позволява до 12% от неговото дарения в полза на кампанията да се използва за реклама. Рекламата е само и единствено за конкретната кампания. Не се рекламира платформата като цяло или други кампании. Ако вложената за реклама сума надхвърля отделената от дарителите сума, горницата се заплаща за сметка на Платформата. Когато се ползват дарителски средства се качва отчет в кампанията с фактури.