Помощен център - Изискване на плащане в платформата PavelAndreev.BG

Изискване на плащане в платформата PavelAndreev.BG

Дарените средства по кампанията Ви постъпват по банковата сметка на Фондация "Павел Андреев", която е юридическото лице зад платформата. Във всеки един момент вие можете да изискате плащане по ваша сметка сметка, дарителска сметка, по проформа или оригинална фактура. Разплащанията обикновен се случват в рамките на 24ч след постъпило искане. Ще разгледаме стъпка-по-стъпка как става изискването за плащане.

Стъпка 1 - влезте в акаунта си

В статията как да стартираме кампания в платформата PavelAndreev.BG писахме, че имейла и паролата, които въвеждате при регистрация са важни. Трябва да ги въведете в менюто Вход и да влезете в акаунта си.

Линк: https://pavelandreev.bg/login

Стъпка 2 - Изискай плащане

За да изискате изплащане на даренията, изберете от менюто "Изискай плащане", а след това от прозореца, който ще ви излезе "Избери кампания" трябва да изберете по коя кампания ще изисквате плащане. Там ще откриете всички кампании, които сте стартирали. Имате възможност да инициирате неопределен брой кампании.

Изискай плащане от компютър:

Изискай плащане през телефон:

Стъпка 3 - попълване на данните за плащането

Както при стартирането на кампания, така и при разплащането на такава кампаниите при нас се делат на медицински и немедицински.

Изискване на плащане по медицинска кампания

Избор за превод на средства - можете да изискате средствата по дарителска сметка или по проформа фактура.

Ако изберете дарителска сметка, платформата ще изиска да качите сканиран договора ви за дарителска сметка. Качете всички страници и снимките трябва да са с добро качество. Можете да качите и PDF.

Ако изберете дарение по фактура, трябва да качите фактурата под формата на снимка с добро и четимо качество или на pdf.

Максималния размер на файловете е 7МБ

IBAN - ако сте избрали да изискате плащане по дарителска сметка - изписвате IBAN-а на дарителската ви сметка, а ако е по фактура, тази на фактурата.

Сума - изписвате сумата в ЛЕВА, която изисквате. Ако сте качили в платформата проформа за 3000 евро и искате да бъде платена изцяло, ние ще съобразим курса, тъй като курса на банката е различен от курса за физически лица. Ако изискате частично плащане по тази фактура, ще платим точно това, което въведете. Важно е да знаете, че транзакционните такси са за сметка на даренията и е възможно в случаите на недостатъчна сума, екипа да занижи изисканото плащане, за да се покрие транзакционната такса. За преводи в България тя е 1,20 лв, за Турция - 40лв, а за Израел процент от сумата. Тези суми са ориентировъчни, за да добиете представа, възможно е да варират.

Наличност по кампанията - в администрацията ще видите точно колко е наличността по кампанията ви. Ако вече сте изисквали плащания, това ще е съобразено!

Описание - това е текстова част, която ще е публична за пред дарителите. Тук описвате защо изисквате плащане, за какво ще ползвате сумата. Няма да можете да изискате плащане, ако не въведете коректно описание.

В края ще има бутон Изискай плащане - натиснете го, ако сте попълнили всичко коректно. Предстои преглед на плащане от екипа ни (ако имаме въпроси, ще се свържем с вас), плащане и одобряване. На имейла си ще получите писмо, когато транзакцията е разплатена.

 

 

Сподели