Помощен център - Как да стартирам кампания в платформата PavelAndreev.BG

Как да стартирам кампания в платформата PavelAndreev.BG

PavelAndreev.BG е най-голямата платформа за организиране на благотворителни кампании в България. С огромното развитие на платформата се появиха голям брой фукнционалности. В тази статия ще опишем стъпка-по-стъпка как да стартирате кампания в платформата.

Как да стартирам кампания в платформата PavelAndreev.BG?

Стъпка 1 - регистрирайте се

Използвайте бутона Стартирай кампания или този линк:

https://pavelandreev.bg/register

Стартиране на кампания на компютър:

Стартиране на кампания през телефон:

Стъпка 2 - попълнете коректно информацията си

Платформата ще Ви изиска следните полета, които трябва да попълните коректно с истински данни! Това са начините, по които екипът ще се свърже с Вас за въпроси преди и по време на кампанията.

Име - тук попълвате своето име - вие ще сте инициатор на кампанията. Можете да инициирате кампания както за Вас самите, така и за друго лице.

Телефон - попълвате личния си телефон. Той ще бъде връзката на екипа с Вас

E-mail - попълвате личния си имейл, който следите. Той ще служи за връзка с Вас, ще получавате известия от платформата (например при одобрено или отказано плащане). Това ще е имейла, с който ще се log-вате в платформата.

Парола и Потвърди паролата - това е паролата Ви за платформата.Въведете парола, която можете да запомните лесно или си я запишете някъде.

След като попълните коректно полетата, проверете отново и натиснете бутона Регистрация. Проверете имейла си - ще имате писмо за потвърждение на акаунта ви. Ако няма - проверете в спам!

Честито! Вече имате регистрация в платформата и можете да стартирате кампания!

Стартиране на кампания в платформата PavelAndreev.BG

В платформата можете да стартирате кампания в различни категории по вид. Глобално ние делим кампаниите на медицински и немедицински. Ще опишем по-долу стъпка по стъпка как да стартирате медицинска кампания. Стартирането на немедицинска кампания е по същия начин, като ще липсва поле за прикачване на оферта от болнично заведение и медицинска документация.

Стъпка 1 - Стартирай/Управлявай кампания

Чрез бутона в менюто Стартирай/Управлявай кампаиня ще пуснете кампания или ще управлявате вашата съществуваща такава.

Стартирай/Управлявай кампаия през компютър:

Стартирай/управлявай кампания през телефон:

 

Стъпка 2 - Добави кампания

След като изберете Добави Кампания платформата ще започне да изисква от Вас информация, която трябва да попълвате коректно, за да може и кампанията Ви да се получи изрядно спрямо дарителите.

Име на кампанията - Това ще е името на кампанията Ви. То ще се вижда при споделяне на линка Ви в социалните мрежи или в месинджърите. 

Пример, ако набирате средства за лечение на човек: "Надежда за ....."

Сума на кампанията - Това е целевата сума, която ще се опитате да достигнете с помоща на дарителите. Сумата е в ЛЕВА. Ако кампанията Ви е медицинска и имате оферта, то е добре целевата сума да съвпада с офертата ви. Ако имате нужда от съпътстващи разходи, то ги предвидете и заложете коректна сума. Ако нямате оферта - сумата е по Ваша преценка. За кампаниите, които не са от медицински характер - сумата може да бъде доказана с оферта, но не е нужно.

Категория - избирате в коя категория попада вашата кампания. Ако изберете категория "Лечение,медицина и рехабилитация" платформата ще ви изиска оферта и епикриза. Ако изберете друга категория, платформата ще ви изиска Документи, които са по ваша преценка. Например - оферта или друг тип документ, който доказва достоверността на кампанията ви.

Избрали сме категория "Лечение,медицина и рехабилитация"

Пусни кампанията като - тук избирате вие като инициатор, дали сте физическо или юридическо лице. (тоест дали инициирате кампанията като фирма/организация)

Крайна дата - това е крайната дата на кампанията. На този ден кампанията Ви ще се затвори автоматично. Вие можете да го коригирате във всеки момент.

Бенефициент - ако вие сте лице, което е само инициатор на кампанията, а тя е за друг човек/организация, то тук е мястото да впишете името му.

Основна снимка - това е снимката, която ще се вижда при споделяне на линка ви в социалните мрежи. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да е хоризонтална и правоъгълна. Подберете снимка с добро качество! Това е лицето Ви пред дарителите и е от решаващо значение, дали ще кликнат на линка.

Добави още снимки - тук можете да добавите произволен брой снимки, свързани с кампанията ви

Документи по кампанията - платформата ще изиска оферта и епикриза за кампанията ви. Когато кампанията е от немедицински тип, ще ви изиска само документи и вие трябва да прецените, дали ще качите нещо. В случаите, когато нямате оферта и/или епикриза има отметка "нямам". След това платформата ще ви даде поле, в което трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да напишете защо нямате този документ. Ако не попълните полето, няма да бъдете пуснати да стартирате кампания.Всички документи са видни за дарителите.

Описание - тук трябва да опишете цялата история на кампанията. Бъдете подробни и изчерпателни. Не пестете думи, бъдете емоционални и покажете на дарителя, че трябва да ви подкрепи. Кратки и непълни описания често водят до неуспех на кампанията.

На финала ще имате бутон Добави кампания. Кликнете на него и ако правилно сте попълнили полетата кампанията ви ще бъде със статус "В преглеждане". Служител на платформата ще я разгледа, при неясноти ще се свържа с вас чрез телефона и имейла, който сте въвели. Ако всичко е ясно, в рамките на 24 часа кампанията Ви ще бъде одобрена.

Сподели