Статии - Ето защо мнозина избират лечение в Турция пред други държави

Ето защо мнозина избират лечение в Турция пред други държави

За съжаление в цял свят постоянно се диагностицират случаи на онкологични заболявания. Заболелите стават все повече. Въпреки това думата "рак" вече не звучи като присъда за хората, живеещи в развитите страни. Когато се наложи да се избере къде да се проведат изследвания и манипулации, пациентите все по-често се ориентират към лечение на рак в Турция. Ако цената се окаже по-висока от тази, която могат да си позволят, хората често прибягват до организиране на благотворителна кампания.

Разгледайте нашите статии:

Бързо се внедряват нови ефективни методи на диагностика и лечение. Благодарение на тях онко пациентите получават далеч по-благоприятни прогнози и има шанс да оздравеят напълно и да продължат живота си по старому.

Разгледайте нашата статия със съвети как да помогнем на близък с рак да се справи с психическото си здраве.

Турция е сред онези държави, които биха могли да се похвалят с прилагане на най-новите методи за лечение на рак. В последните години там е създадена високотехнологична, инавационна медицинска индустрия. Всичко това се случва с подкрепата както на правителството, така и на частни инвеститори.

Успехи на Турция в лечението на рак

Цялата тази подкрепа дава възможност на Турция да постигне сериозни успехи в лечението на сложни типове онкология като например тумор на мозъка.

Турските неврохирурзи още през 1997 г. успешно съумяват да използват технологията Гама нож. Влизат в първите пет екипа в света, работещи с нея, по брой обслужени пациенти. Това е специфична технология, която дава възможност да бъдат убити туморните клетки. Това се случва по метода на високоточна радиация, а хирургическа намеса не е необходима. По този начин от своя страна значително намалява периода на рехабилитация. Също така се елиминират усложненията, които биха могли да се  традиционната операция. Това е процедура, която бихте могли да заплатите със средства, събрани чрез дарителска кампания.

Разгледайте всички кампании в PavelAndreev.BG или стартирайте своята.

Неврохирурзите в някои от най-добрите болници в Турция разполагат с гама нож от 5-то поколение. Неговият начин на работа позволява необходимите дози радиация да бъдат насочени единствено и само към тумора. По този начин не се засягат съседните органи, нито пък тъканите. В голяма част от случаите на пациентите от чужбина не им се налага да пребивават в клиниката, след като бъде извършена процедурата. Това означава, че още на същия ден те могат да се върнат у дома. Последващите консултации и наблюдението, когато състоянието го позволява, се извършват по интернет, а това от своя страна спестява доста средства и напрежение на пациентите.

Още постижения на турските клиники

Турската неврохирургия има още едно много важно постижение. То е възможността да бъде извършване интраоперативна магнитно резонансна томография (МРТ). Пациентът по време на операцията се поставя в магнитно-резонансна камера. Тази камера е съвместима с операционната маса. Целта на процедурата е да се следи качеството на отстраняване на тумора. Операцията продължава след това. Под внимание се взимат данните от МР-томографията. В цяла Европа клиниките, които използват тази технология, са само 22.

Нововъведенията са не само по отношение на неврохирургията. Онколозите, които се занимават с лечение на рак в Турция, активно въвеждат най-новите постижения в лечението на рак на черния дроб, панкреаса, яйчниците и простатата. Някои видове тумори, за които е установено в други страни, че са неоперативни, в Турция се оперират успешно. Това се случва благодарение на използването на най-новото оборудване. Обмяната на международен опит също е от огромно значение.

Ето и няколко съвета как да съберем пари за лечение с химиотерапия.

Лечение на рак в Турция

Когато става дума за лечение на рак в Турция, на много българи им се налага да прибегнат до събиране на средства посредством благотворителна кампания. Такава може да бъде създадена на страницата на фондация Павел Андреев.

В Турция се използва интракорпорална лъчева терапия. Тя служи за абсолютно прецизно облъчване на тумори на женските вътрешни полови органи и простатата. При тази манипулация радиоактивни лъчи се доставят директно в тумора през специални пластмасови тръби. Новата технология дава възможност да се съкрати броя на сесиите на експозиция. По този начин се намалява рискът от усложнения.

За успешното лечение е много важно и взаимодействието между рентгенолози, онколози, химиотерапевти, лаборанти и имунолози. В Турция може да откриете пълен набор от отлични професионалисти, голяма част от които са учили в Европа или САЩ. Междувременно обаче лечението на рак в Турция е на по-достъпни цени в сравнение с цените в Западните страни. Достатъчно е да потърсите по ключова дума „Лечение в Турция цени“ и веднага ще забележите разликата.

Бъбречна/сърдечна трансплантация в Турция

Освен лечение на онкологични заболявания, в страната с голям успех се извършват и трансплантации. Това е сериозна операция, която в повечето случаи е и животоспасяваща. Пациентите, които избират да им бъде извършена бъбречна или сърдечна трансплантация в Турция, имат възможност да създадат онлайн дарителска кампания на PavelAndreev.BG. По този начин притеснението около заплащането на процедури и операции ще отпадне.Разгледайте и нашата статия с 5 причини да изберете кампания за набиране на средства вместо лични заеми за разходите за лечение на животозастрашаващи болести

Лечение/рехабилитация на детска церебрална парализа в Турция

Има турски клиники, които предлагат и лечение и рехабилитация на детска церебрална парализа. Резултатите отново са много добри, а лекарите прилагат иновативни похвати и методи. Заболяването е сериозно, но при подходящо лечение резултати определено могат да бъдат постигнати. Много са хората, които се радват на напредък след процедури в най-добрите болници в Турция. Може да потърсите информация за „Лечение в Турция мнения“, за да сте информирани предварително.

Лечение на аутизъм в Турция

Аутизмът прeдставлява нарушение в развитието. То засяга способността за взаимодействие и общуване със заобикалящия свят. Обикновено се проявява преди 3-годишна възраст. Диагностицира се по симптомите от аутистичния спектър, които се проявяват в този период. Аутизъм не може да бъде развит при по-големите деца, тийнейджъри и възрастни. Ранното разпознаване на разстройството е ключът към успешното лечение. В Турция се извършва успешно както диагностициране, така и лечение посредством иновативни методи.

Набиране на средства за лечение в Турция през платформата Павел Андреев

Ако на вас или ваш близък човек се налага да прибегнете към лечение в Турция, изборът на дестинация е много добър и възможностите за успешно подобряване на състоянието са отлични. Проблем обаче могат да се окажат нужните суми. Затова ние от Pavel Andreev ви съветваме веднага, след като получите ценова оферта за лечение, да създадете дарителска кампания през нашата платформа. Така ще може да покриете всичките си разходи и да се концентрирате единствено около успешното лечение.

Сподели