Статии - Как да съберем пари за лечение с химиотерапия
27-ми юни 2023

Как да съберем пари за лечение с химиотерапия

Ракът е огромно изпитание и когато човек се сблъска с това заболяване е важно да знае, че не е сам в една от най-важните битки в живота си! Най-често практикуваното и надеждно лечение, когато става дума за ракови заболявания, е химиотерапията. Тя обаче може да струва непосилни за едно семейство средства. Доста са хората, които имат желание да помагат в такива случаи, а PavelAndreev.BG е мястото, чрез което вашата история може да стигне до тях. Създаването на дарителска кампания е страхотен вариант за събиране на пари, за да помогнете на приятел или член на семейството да финансира лечението си чрез химиотерапия. Наберете необходимата сума онлайн - бързо и безопасно. Средствата, натрупани по такъв начин, могат да бъдат депозирани директно в банковата сметка на бенефициента. Разкрийте лесно благотворителна кампания на PavelAndreev.BG.

Как да съберем пари за лечение с химиотерапия през платформата на ПАВЕЛ АНДРЕЕВ

Преди да стартирате своя кампания в нашия сайт за дарения, ви съветваме да разгледате предходни кампании, които са вече приключили, и да почерпите идеи от тях. Най-общо обаче начинът да съберем пари за лечение с химиотерапия през платформата Павел Андреев е следният:

Обмислете детайлите около историята на човека, в полза на когото ще набирате средства. Подгответе предварително текста, който ще публикувате. Нека той бъде ясен и разбираем, откровен и ангажиращ. Ако потенциалните дарители се почувстват съпричастни към съответната история, вероятността да се включат със средства е много голяма. Подберете подходящи снимки – да кажем, на човека, докато е бил здрав и такива, на които вече е болен. Важно е правилно да определите целевата сума. По възможност приложете документи, показващи колко важно е химиотерапията да бъде проведена и колко ще струва провеждането й.

Онлайн набирането на средства за лечение с химиотерапия има сериозни предимства. По този начин историята достига до голям брой хора за кратко време. Колкото повече съмишленици се ангажират да споделят вашия призив, толкова по-големи стават шансовете бързо да съберете необходимите пари.

Няколко полезни статии, които може да разгледате:

Как да съберем пари за лечение с лъчетерапия с дарителска кампания

Химиотерапията и лъчетерапията често вървят ръка за ръка. На pavel andreev имате възможност да стартирате и такава благотворителна кампания. Някои от най-добрите идеи за набиране на средства за пациенти с рак, които се нуждаят от лечение с лъчетерапия, за да се съберат повече пари, са следните:

  • Засаждане на дървета

 Събитието за засаждане на дървета е чудесен начин да помогнете на планетата и общността, като същевременно набирате средства за лечение или друга благотворителна кампания. Бихте могли да продадете фиданки на дарителите, които да засадят в техните дворове или да бъдете домакин на събитие, на което засаждате нови дървета в парк или около обществена сграда например.

  • Виртуален търг

Партнирайте си с местни фирми, за да съберете артикули за виртуален търг. Помислете и къде ще проведете събитието, като може да потърсите подкрепа от някой бизнес, който да се ангажира с осигуряване на зала за вашия търг. Добър вариант е и провеждането на виртуален означава, че няма да се налага да се притеснявате за място, храна, напитки и други подобни – можете просто да се съсредоточите върху целта си, а именно – да събирате необходимите средства.

Разгледайте нашата фейсбук група – базар. В нея може да закупите даден артикул, като сумата, която ще заплатите за него ще отиде за благотворителна кауза.

  • Пускане на фенери

Пускането на фенери традиционно се провежда по най-различни поводи. Те са красив, символичен начин да отдадем признание на тези, които се борят с рака. Организирайте пускане на фенери и доставете нужните артикули в замяна на дарение.

Създайте своята кампания на нашия сайт за дарения, като междувременно не спирате да обмисляте с какви допълнителни дейности да наберете по-бързо и лесно необходимата сума.

Разгледайте нашето ръководство от помощния ни център „Как да стартирам кампания?“

Как да съберем пари за лечение с пронотерапия чрез дарения

Ако болният се нуждае от пронотерапия, но парите са непосилни за семейството, отново няма място за притеснение. Започнете добре организирана дарителска кампания и нужните средства скоро ще са налице. Идеята, че стартирането на онлайн кампания е нещо сложно и ангажиращо, е заблуда и не бива да ви отказва. В действителност да започнете набиране на средства и да споделите историята си в социалните медии след това ще се случи само в няколко прости стъпки. С Pavel Andreev можете лесно да стартирате вашата онлайн кампания за набиране на средства, като посочите няколко факта, свързани с кампанията, като цел на кампанията, организатор, начин на плащане. Всъщност, когато сте планирали всичко и сте сигурни в мотивацията си, стартирането на кампания за лечение с прототерапия ще ви отнеме не повече от десет минути.

Разгледайте и статиите ни:

Създаване на дарителска кампания за лечение на рак – всичко, което трябва да знаем

Когато човек се сблъска с диагнозата рак е много важно да не губи кураж. Сумата, необходима за лечение обаче, често се отразява доста обезкуражаващо на болните. Семействата им също изпадат в паника как да помогнат, как да подсигурят нужните средства. Избегнете тези излишни тревоги, като създадете дарителска кампания за лечение на рак на PavelAndreev.BG. Разкажете историята на болния, като е важно да сте откровени и изказът да е завладяващ. По този начин си гарантирате, че повече от потенциалните дарители ще се отзоват на молбата ви. Приложете снимки и документи, удостоверяващи истинността на разказаната история. Обмислете внимателно целевата сума и бъдете конкретни за какво точно ще бъдат избрани набраните средства и как това ще промени състоянието на човека. Не пропускайте редовно да публикувате актуализации, свързани със състоянието на болния и с неговото лечение.

Може да разгледате и следните статии:

Документи, необходими за създаването на дарителска кампания за лечение на онкоболен пациент

Ние от фондация Павел Андреев държим на коректността, затова и толкова кампании, проведени чрез нашата платформа, вече са завършили с успех. Гарантираме, че злоупотреби със средствата не се случват. Това е важно както за дарителите, така и за бенефициентите. За да има пълна прозрачност по отношение на изразходването на средствата, ако създадете дарителска кампания за лечение на онкоболен пациент ще са ви необходими и някои документи. Може да се изиска набор от различни  епикризи, оферти за лечение или други медицински документи. Целта е да се удостовери необходимостта от провеждане на съответното лечение.

Тук може да разгледате Какви са условията за стартиране на кампания?  както и нашият помощен център

Заключение

При нужда от пари за лечение на рак, независимо дали става дума за вас самия или за друг човек, който има нужда от помощ, може да стартирате дарителска кампания за набиране на средства на PavelAndreev.BG. Със сигурност ще намерите хора с добри сърца, които да са съпричастни към вашата кауза и да помогнат лечението да се осъществи.

Статии - Какво е филантроп и филантропия?
9-ти януари 2021
Какво е филантроп и филантропия?

Всеки може да бъде филантроп и да бъде по-ефективен в промяната. Ето как.  Филантропът е човек, който дарява време, пари, опит, умения или талант, за да помогне за създаването на по-добър свят. Всеки може да бъде филантроп, независимо от състоянието или нетната стойност. Какво е филантропия?  Гръцкият драматург Есхил въвежда термина филантропия през 5 век пр.н.е. Това означаваше „любов към човечеството“. Днес филантропията означава щедрост във...

Статии - Каква е ориентировъчната цена за издаването на книга?
4-ти май 2021
Каква е ориентировъчната цена за издаването на книга?

Ако основната ви цел е просто да отпечатате книгата си, използването на безплатни платформи за самостоятелно публикуване може да е правилното решение.  Самото писане е най-голямата награда за много хора, а публикуването може да е просто формалност.  Ако обаче искате да продадете книгата си и да достигнете до широка аудитория, трябва да инвестирате в професионални услуги.  Без тях е трудно да се конкурирате с традиционно публикуваните книги.  Таки...

Статии - Как да напишем убедително писмо за набиране на средства:Три примерни шаблона
11-ти април 2021
Как да напишем убедително писмо за набиране на средства:Три примерни шаблона

Писмото за набиране на средства е прост начин да издигнете на следващо ниво своята онлайн кампания за набиране на средства. Писменият призив към приятелите и членовете на семейството ви може да донесе нови, периодични дарения и най-важното - да помогне на всички да разберат по-добре защо вашата кауза за набиране на средства е важна за вас. Но преди да сложите перо на хартията или пръсти на клавиатурата и да изпратите писмото, е добре да отделите...

Статии - Идеи как да помогнем на бездомник и списък с приюти и центрове за временно настаняване
22-ри март 2021
Идеи как да помогнем на бездомник и списък с приюти и центрове за временно настаняване

Тъй като жилищната криза в България продължава да се влошава, а цените стават все по високи, въпреки пандемията от COVID-19, все повече хора и семейства са изправени пред финансова нестабилност и липса на дом. Всъщност над 500 000 души са без подслон в България, а за това официална статистика няма. В тази статия ще научите как помоща на бездомни хора във вашия град е възможна и можете наистина да промените ситуацията за някой човек. Фрапиращи фа...

#благотворителност #краудфъндинг #благотворителна кампания #благотворително събитие #платформа за дарения #лечение #финансова помощ #дарение #подкрепа #дарител #бенефициент #онлайн дарение #групово финансиране #кауза #рак #набиране на средства #дарителска кампания #социални мрежи #прозрачност #фондация #павел андреев #общност #рак на гърдата #рак на яйчниците #рак на черния дроб #виртуално набиране на средства #Остеосаркома феморис декстри #Остеосарком #карцином #плеоморфен сарком #рак на дебелото черво #сарком на Юинг #нискодиферециран лейомиосарком #рак на белия дроб #сарком #карцином на шийката на матката #рак на матката #карцином на ларинкса #хориокарцином #рак на ректума #рак на панкреаса #рак на стомаха #рак на костите #рак на гърлото #рак на хранопровода #карцином на адренална жлеза #рак на млечната жлеза #карцином на фаринкса #сарком на меките тъкани