Статии - Как да съберете бързо пари за операцията на вашия домашен любимец?
20-ти март 2021

Как да съберете бързо пари за операцията на вашия домашен любимец?

Хората възприемат домашните си любимци като част от семейството. Затова и дошлата изневиделица новина, че вашият питомник се нуждае от сериозна ветеринарна помощ или операция, се понася трудно. Още повече, ако не разполагате с достатъчно средства, защото всички знаем, че лечението в клиника и ветеринарните интервенции изобщо не са евтини.

Но, разбира се, винаги можете да съберете успешно пари за предстояща операция или други грижи с помощта на платформата PavelAndreev.BG. Всеки ден добри хора се притичват на помощ и помагат финансово на всички нуждаещи се от подкрепа стопани, на които не достигат средства за ветеринарно лечение. Общността е голяма, a платформата разполага със специален раздел, посветен на набирането на средства за грижи за домашни любимци. Тук се толерира хуманното отношение към животните, както и се работи за събиране на необходимите средства не само за частни лица, но и за  организации с идеална цел, чиято дейност е свързана със защита на животните.

Вашият апел за набиране на средства ще бъде приветстван с отворени обятия

Най-добрата част от така нереченият краудфъндинг /набиране на благотворителни средства/ е не просто финансовата подкрепа, която със сигурност ще получите, но и емоционалната. Защото човек винаги има нужда и от нея, когато е изправен пред подобно предизвикателство. През годините вашият домашен любимец ви е дарявал с много любов. Стартирането на кампания за набиране на средства за неговото лечение би била добра възможност да засвидетелствате вашата благодарност за всички безценни мигове, които сте прекарали заедно. 

Може да разгледате нашата статия как да Стартирате кампания за набиране на средства? Как да поискате дарения в 7 лесни стъпки.

За какви суми говорим? 

Цената на операцията за домашни любимци варира в зависимост от клиниката и здравословното състояние на животните, но тя е средно в порядъка от 2000 до 3000 лева. Често обаче точно тези, които са най-зависими от домашните любимци, са най-малко подготвени да покрият разходите за наложителна и скъпа хирургична процедура. Набирането на средства за това е нещо съвсем естествено. Често пъти ставаме свидетели на подобни благотворителни кампании, организирани в помощ на възрастни и самотни хора, както и на такива, които се намират в неравностойно положение.

Пример за такава кампания е Да спасим крачето на ФлинТой имаше нужда от ортродеза, която да фиксира крачето му в правилна позиция, за да може да се движи отново.

PavelAndreev.BG не взима такса от организаторите и от набраните дарения. Кампанията винаги е безплатна за всички желаещи да стартират набиране на средства. Това е един прекрасен начин да се помогне на тези хора, изправени пред някои от най-големите предизвикателства в живота.

Възползвайте се от нашите ресурси и ръководства 

PavelAndreev.BGvпредлага широка гама от ресурси, за да ви помогне да набирате средствата възможно най-ефективно. Ще ви помогнем да се научите как правилно да излагате фактите около вашата лична история, как да използвате разнообразни креативни идеи, отлично работещи идеи за набиране на средства, да споделяте набирането на средства в социалните мрежи и още много други полезни неща.

Разгледайте нашите статии свързани със социалните мрежи:

Стартирайте кампания още сега на PavelAndreev.BG.

Заедно с набирането на средства онлайн, помислете и за провеждането на други събития, в полза на набирането средства за вашия домашен любимец. Една изпитана идея е да организирате, например, къпане на кучета срещу заплащане. Помолете приятели и роднини да доведат кучета си в дома ви за „групово къпане“. Със сигурност ще има много весели моменти, които могат да бъдат заснети, а след това и споделени в социалните мрежи. Може да използвате и детски басейн, пълен с вода, в който да добавите шампоан за кучета и да пуснете палавниците в него, наблюдавайки ги как се забавляват. Подобни мигове са безценен източник на уникални снимки и видеа, които със сигурност ще привлекат много вниманието на хора с добри доходи и топли сърца. Повечето с удоволствие ще откликнат на вашата акция за събиране на средства в PavelAndreev.BG и ще дарят.

Ако искате да помагате и на други животни, но не знаете как може да разгледате следните статии:

Как да получите помощ за финансиране на възстановяването на вашия домашен любимец? 

Ако вие или някой, когото познавате, има животно, което се нуждае от помощ за операция или друга ветеринарна помощ, можете да започнете набиране на средства, за да му помогнете. Набирането на средства за животни в PavelAndreev.BG  бързо и лесно – стартирайте вашият проект още днес като се свържете с мен!

Статии - Какво е филантроп и филантропия?
9-ти януари 2021
Какво е филантроп и филантропия?

Всеки може да бъде филантроп и да бъде по-ефективен в промяната. Ето как.  Филантропът е човек, който дарява време, пари, опит, умения или талант, за да помогне за създаването на по-добър свят. Всеки може да бъде филантроп, независимо от състоянието или нетната стойност. Какво е филантропия?  Гръцкият драматург Есхил въвежда термина филантропия през 5 век пр.н.е. Това означаваше „любов към човечеството“. Днес филантропията означава щедрост във...

Статии - Каква е ориентировъчната цена за издаването на книга?
4-ти май 2021
Каква е ориентировъчната цена за издаването на книга?

Ако основната ви цел е просто да отпечатате книгата си, използването на безплатни платформи за самостоятелно публикуване може да е правилното решение.  Самото писане е най-голямата награда за много хора, а публикуването може да е просто формалност.  Ако обаче искате да продадете книгата си и да достигнете до широка аудитория, трябва да инвестирате в професионални услуги.  Без тях е трудно да се конкурирате с традиционно публикуваните книги.  Таки...

Статии - Как да напишем убедително писмо за набиране на средства:Три примерни шаблона
11-ти април 2021
Как да напишем убедително писмо за набиране на средства:Три примерни шаблона

Писмото за набиране на средства е прост начин да издигнете на следващо ниво своята онлайн кампания за набиране на средства. Писменият призив към приятелите и членовете на семейството ви може да донесе нови, периодични дарения и най-важното - да помогне на всички да разберат по-добре защо вашата кауза за набиране на средства е важна за вас. Но преди да сложите перо на хартията или пръсти на клавиатурата и да изпратите писмото, е добре да отделите...

Статии - Идеи как да помогнем на бездомник и списък с приюти и центрове за временно настаняване
22-ри март 2021
Идеи как да помогнем на бездомник и списък с приюти и центрове за временно настаняване

Тъй като жилищната криза в България продължава да се влошава, а цените стават все по високи, въпреки пандемията от COVID-19, все повече хора и семейства са изправени пред финансова нестабилност и липса на дом. Всъщност над 500 000 души са без подслон в България, а за това официална статистика няма. В тази статия ще научите как помоща на бездомни хора във вашия град е възможна и можете наистина да промените ситуацията за някой човек. Фрапиращи фа...