Статии - Как да събираме пари онлайн?

Как да събираме пари онлайн?

Физическото събиране на пари за офис парти или подарък за колега често може да бъде кошмар. Хората рядко носят пари в брой в наши дни и тъй като пандемията от COVID19 кара всички хора да работят от вкъщи, това прави събирането на средства по-трудно. За щастие има начин да направите това дистанционно, тъй като можете да събирате пари онлайн и то много лесно. Независимо дали организирате благотворителна кампания, набирате средства, за да подарите на колегата си подарък или правите нещо съвсем различно, виртуалните кампании за набиране на средства предлагат лесен начин за събиране на пари, така че вашите колеги да могат да допринесат за вашата кампания с натискането на бутон.

Какво трябва да знаете за виртуалните кампании за набиране на средства?

Виртуалната кампания за набиране на средства е чудесен начин за събиране на пари от няколко лица на едно място. Красотата на набирането на средства онлайн е, че улеснява всеки. Онлайн кампаниите могат да се използват за набиране на средства за всичко, което желаете, а тук ще очертаем как работи процесът. Можете също да посетите нашата страница и да се запознаете с най-доброто ръководство за стартиране на благотворителна кампания за набиране на средства.

Как да събираме пари онлайн за подарък?

Ако събирате средства за подарък, трябва да имате предвид няколко неща, като например колко искате да съберете, за какво отиват средствата и така нататък. Следните съвети ще ви помогнат да се ориентирате в този процес и ще ви научат как да събирате пари онлайн за подарък.

Как и от къде да започна?

Използването на платформа за краудфъндинг е най-лесният начин да стартирате вашите виртуални кампании за набиране на средства. Можете да създадете кампания за набиране на средства за няколко минути.

Не забравяйте да персонализирате кампанията си

След като се регистрирате, можете да персонализирате вашата кампания за набиране на средства, като добавите снимка и описание за вашата кампания, обяснявайки за кого или за какво е. Това ви дава добра възможност да го направите забавно. Ако това е кампания за нечий подарък, можете да включите негови снимки с вас.

Постави си цел

Поставянето на цел за събиране е добър начин да дадете на хората нещо, към което да се стремят. Ако вече знаете какъв подарък искате да подарите на някого, задайте целта като цена на подаръка. Ако все още не сте решили, поставете си груба цел, винаги можете да я коригирате по-късно.

Не забравяйте да го направите тайно

Ако кампанията ви е за събиране на средства за подарък - изненада, можете да я направите тайна, така че само хората, с които я споделяте, да могат да я видят.

Уверете се, че парите отиват на правилното място.

Ако събирате пари за конкретен човек и предпочитате да му изпратите директно събраните пари, можете да направите това, като го направите бенефициент на кампанията. Ако предпочитате да използвате парите, за да купите подарък и да го представите на лицето, можете да изтеглите средствата директно във вашата сметка.

Благотворителни кампании

Ако събирате пари за благотворителна организация, можете да изберете избраната от вас благотворителна организация от падащото меню, когато настройвате кампанията си. След като изберете благотворителна организация, всички събрани пари, включително 100 процента от помощта за подаръци, автоматично ще бъдат изпратени на тази благотворителна организация. Добра идея е да кажете в описанието си защо сте избрали да събирате средства за избраната от вас благотворителна организация и какво означава това за вас, като физическо лице или компания.

Споделянето е грижа

След като сте доволни от набирането на средства, следващата стъпка е да го споделите с всички, които смятате, че ще искат да допринесат. Можете да направите това чрез Facebook, Twitter, Whatsapp и имейли. Уведомете хората, че вашата кампания съществува, и гледайте как парите се движат.

Организирайте лесно благотворителна кампания на PavelAndreev.BG.

Разгледайте нашия онлайн базар . В нея може да закупите даден артикул, като сумата, която ще заплатите за него ще отиде за благотворителна кауза.

Започнете вашата виртуална кампания за набиране на средства още днес

И така, какво чакате? Защо не започнете вашата виртуална кампания в PavelAndreev.BG днес.

Не би могло да бъде по-лесно да настроите вашата кампания за набиране на средства, да споделите връзката във вашите социални мрежи и да започнете да събирате дарения от поддръжници.

Нашите експерти са на разположение, за да предложат 24-часова помощ и съвети.

Сподели