Статии - Кой сайт за дарения да изберете за набиране на средства за спортуващи деца
6-ти ноември 2023

Кой сайт за дарения да изберете за набиране на средства за спортуващи деца

Замисляли ли сте се, колко необятни са ползите от спорта за деца и младежи?

Наред с хармоничното физическо развитие, което предлага всяка една спортна дисциплина, тя възпитава, надгражда и учи на десетки и стотици неща, които са важни в бъдещето на младите. Днес с фондация Павел Андреев ще разкрием другата страна на нещата, а именно -  Кой сайт за дарения да изберете за набиране на средства за спортуващи деца.

Съдържание:

 1. Идеи за дарения, които да ви помогнат да съберете повече средства за спортуващи деца;
 2. Как мога да помогна на спортуващи деца;
 3. Защо фондация Павел Андреев е най-подходяща за целите на вашата кампания?

Спортът за деца и младежи отговаря на нуждите им да развият по-добра координация на двигателните движения, да възприемат разстоянията между препятствията и да могат да получат повишена устойчивост с течение на времето. Практикуването на спорт носи множество ползи за здравето на децата. Сред тях са:

 • здравословно развитие и поддържане на костите, мускулите, ставите;
 • добър контрол на телесното тегло;
 • много подобрена координация и баланс;
 • правилна стойка;
 • пълноценна почивка;
 • укрепване на имунитета;
 • балансиране на ендокринната система.

И това съвсем не е всичко. Нека научим как да помогнем на спортуващите деца и какво може да постигне една благотворителна кампания.

1.Идеи за дарения, които да ви помогнат да съберете повече средства за спортуващи деца

По темата за идеи за дарения, които да ви помогнат да съберете повече средства за спортуващи деца може много да се изпише. Това е така, не защото е лесно, а защото първо има много начини това да се случи и второ много причини за благотворителност в подкрепа на децата и спорта за деца и младежи. Нека насочим погледа към една част от тях:

Във всяка страна, на всяка възраст и във всяка общност има деца, които обичат спорта и се стремят да развият своите спортни умения. За множеството от тях, обаче финансовите ограничения могат да пречат за постигането на техните мечти. Един от начините, по които можете да помогнете на тези млади таланти да се включат в спортните дейности е чрез организиране на дарителска кампания.

Всяко организиране на благотворителна кампания за набиране на средства може да има различна благотворителна кауза. Такава може да е, с цел закупуване на екипи на спортните деца; друга може да е насочена към събиране на средства за явяване на международно състезание; трета идея е вашата краудфъндинг кампания да поема разходите свързани със състезание на Световното първенство, които най-често включват полети, настаняване, такса за регистрация, оборудване на отбора, храна и много други.

Не всеки е на ясно, че в наши дни, колкото и заделени или спестени средства да има едно семейство, даден спортен клуб, разноските нямат край. Известно е, че без помощта на дарители няма успех и няма да се сбъдне една детска мечтата.

Ето защо спортуващите деца имат нужда точно от нас!

Нека да помогнем с организиране на благотворителна кампания за набиране на средства! Това може да започнете и вие от платформата PavelAndreev, която има международен рейтинг. Тя може да се похвали с много реализирани успешни кампании. Повече за самата фондация Павел Андреев мнения може да четете и в интернет. За текущи кампании, може да се информирате и на самия сайт за дарения. Ето, какво още съветва самият Павел Андреев и какви идеи за благотворителност има:

 1. Организирайте благотворително спортно събитие:

Една от най-популярните и ефективни идеи за събиране на средства е организирането на благотворително спортно събитие. Можете да организирате футболен турнир, баскетболна игра, бягане на дълги периоди или друго спортно събитие, където участниците да са деца. Може да добавите и подкрепата от страна на възрастни. Придружете събитието с продажба на билети, храна и напитки, както и с томболи или някакъв вид базар. От всичко това може да съберете допълнителни средства, както и да разпространите слуха за текущата си онлайн кампания в Павел Андреев фондация.

 1. Създайте онлайн кампания за събиране на средства:

Времето, в което живеем, ни предлага много възможности за създаване на онлайн кампания за събиране на средства. Използвайте платформата PavelAndreev.BG и след това разпространете новината за краудфъндинг кампанията си на: Facebook, Instagram, Youtube, LinkedIn, Twitter, Tiktok. Съветваме да използвате всички възможни социални мрежи, защото така реалните шансове да постигнете по-голям успех, да наберете повече средства и да привлечете повече дарители са в хиляди пъти по-големи.

И така, за да създадете фъндрейзинг кампания, която да привлече вниманието на хората и да се осигури по-голям интерес и участие от страна на хората е важно да се свържете с доказана в медиите благотворителна фондация. Вече споделихме за Павел Андреев фондация. Все пак, това ще добави известност, легитимност, доверие към благотворителната ви кауза и ще ви помогне да популяризирате, сред нови дарители и потребители.

Споделете историите на децата, които искате да подкрепите и ясно посочете целта на кампанията. Споделете линка към кампанията си с приятели, познати, роднини в социалните мрежи и ги помолете и те да споделят с цялата общност, с която имат контакти.

 1. Организирайте благотворителна аукционна вечер:

Аукционите са едно от най-популярните събития за събиране на средства. Организирайте благотворителна аукционна вечер, където хората могат да предлагат предмети или услуги за продажба. Предложете спортни артикули, като футболни топки, баскетболни тениски, спортни обувки и други, които могат да бъдат закупени на търг. Също така можете да включите и други предмети, като подаръци, ваучери за спортни събития или тренировки, които да привлекат различни хора. В подготовката на подобно събитие може да включите и спортуващите деца, за които правите fundraising кампанията.

 1. Свържете се с местни спонсори:

Друга добра идея е да заложите на вашата общност на местно ниво. Това може да са местни фирми или организации, които биха подкрепили вашата дарителска кауза. Свържете се с тях и обяснете целта на вашата инициатива. Може да предложите рекламни материали или спонсорски пакети в замяна на финансова подкрепа за спортуващите деца.

 1. Организирайте благотворителна кампания за набиране на средства и по-често:

Ако за първи път стартирате дарителска кампания в началото всичко ще ви се струва чуждо, далечно и непознато. С времето и реализирането на успешна краудфъндинг кампания за спортуващи деца ще се уверите сами, че всичко е изключително лесно, приятно и дори много организирано. Последното до голяма степен се дължи на факта, че навигацията на сайта за дарения PavelAndreev.BG е много удобна и практична. Самата платформа разполага с цели 6 различни метода за разплащане, които значително улесняват всеки решил да стане дарител и да помогне на вашата кауза.

Много хора, които са добре информирани за спортуващите деца и техните нужди, както и тези, които са подкрепили дадена благотворителност и са видели позитивите от това и са склонни да го правят редовно. Разпространете информацията за вашата фъндрейзинг кампания и в училища, спортните клубове и други места, където хората биха могли да научат и да се включат.

Независимо от метода, който изберете, важно е да привлечете вниманието на общността и да споделите историите на децата, за които правите всичко това.

Помнете: Събирането на средства за спортуващите деца ще им помогнат да се доближат малко по-близо до целите си и ще им дадат възможност да следват мечтите си!

2.Как мога да помогна на спортуващи деца

Ако желаете да се включите в crowdfunding кампания по набиране на средства за спортуващи деца и да бъдете полезен, имате няколко опции.

Първо, можете да направите дарение в подкрепа на талантливите спортисти. Това може да бъде финансово дарение, което ще помогне за покриване на разходите за обучение, екипировка или участие в състезания. Освен това, можете да дарите средства за закупуването на спортни екипи, обувки или спортно оборудване.

Един съвременен начин е като самите вие планирате и стартирате фъндрейзинг кампания за спортуващи деца през портала на pavel andreev. Това може да е инициатива, която има за цел да подкрепи младите спортисти и да им осигури необходимите средства за развитие и постижения в спорта. Като участник в тази кампания, вие можете да се включите и да бъдете полезен по различни начина.

Организирайте лесно благотворителна кампания на PavelAndreev.BG. 

Втората опция е да подкрепите своята дарителска кампания като споделите информацията за нея с други хора. Това може да са ваши колеги, приятели, близки и далечни, дори непознати хора. Направете го, като използвате социалните медии. Може да пуснете новина и в местни новинарски емисии, радио и дори местна преса. Може да споделите за вашата благотворителност и като изпратите имейли на своите приятели или да разговаряте очи в очи с колеги и семейството си за важността на тази инициатива. Така ще помогнете за привличане на внимание към каузата и за увеличаване на финансовата подкрепа.

Третата опция е да се включите активно в организирането на събития или състезания, които ще помогнат за събиране на средства. Може да организирате благотворителен турнир или събитие, където участниците ще дарят средства за спортуващите деца. Това може да е футболен турнир, благотворителен концерт или друго подобно събитие, което ще привлече вниманието на масата хора и ще ги мотивира да дарят.

Всяка от тези опции ще ви помогне да се чувствате полезни и да допринесете за развитието на спортуващите деца. Помагайки им да получат необходимата подкрепа, вие ще им помогнете да преследват своите мечтите и да постигнат впечатляващи резултати в спорта.

3.Защо фондация Павел Андреев е най-подходяща за целите на вашата кампания?

Ние знаем, че за да се осигури по-голям интерес и участие от страна на дарителите е важно да се свържете с доказана в медийното пространство благотворителна фондация. Както вече споменахме това е Павел Андреев фондация. Тя ще гарантира и добави доверие и рейтинг към вашата дарителска кауза. Това ще ви помогне да привлечете повече дарители и по-голям брой потребители.

Започнете благотворителна кампания за набиране на средства от сайта за дарения PavelAndreev.BG. Тук ще намерите още много благотворителни кампании с най-различни дарителски каузи.

Фондацията Павел Андреев съществува от години. Тя е международна, много харесвана и предпочитана от хора по цял свят. Тя може да се похвали със стотици дарители, които са редовни и хиляди успешно приключени кампании по набиране на средства.

Платформата разполага с удобна и лесна навигация, както и с 6 разплащателни метода, за да се реализират даренията. Това са: карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut и IBAN сметка. В новата част на сайт може да разгледате всички активните кампании за идеи за благотворителност.

Когато сте запознати с всичко това може сами да дадете начало на вашата фъндрейзинг кампания за спортуващи деца и младежи.

Младите таланти в спорта сърдечно ще ви благодарят!

Запомнете, всяка сума помага на спортуващите деца и младежи да се доближат малко по-близо до мечтите си и да следват пътя към върха на успеха.

Събудихме ли интереса ви?

Време е да поставите начало на вашата краудфъндинг кампания.

Статии - Какво е филантроп и филантропия?
9-ти януари 2021
Какво е филантроп и филантропия?

Всеки може да бъде филантроп и да бъде по-ефективен в промяната. Ето как.  Филантропът е човек, който дарява време, пари, опит, умения или талант, за да помогне за създаването на по-добър свят. Всеки може да бъде филантроп, независимо от състоянието или нетната стойност. Какво е филантропия?  Гръцкият драматург Есхил въвежда термина филантропия през 5 век пр.н.е. Това означаваше „любов към човечеството“. Днес филантропията означава щедрост във...

Статии - Каква е ориентировъчната цена за издаването на книга?
4-ти май 2021
Каква е ориентировъчната цена за издаването на книга?

Ако основната ви цел е просто да отпечатате книгата си, използването на безплатни платформи за самостоятелно публикуване може да е правилното решение.  Самото писане е най-голямата награда за много хора, а публикуването може да е просто формалност.  Ако обаче искате да продадете книгата си и да достигнете до широка аудитория, трябва да инвестирате в професионални услуги.  Без тях е трудно да се конкурирате с традиционно публикуваните книги.  Таки...

Статии - Как да напишем убедително писмо за набиране на средства:Три примерни шаблона
11-ти април 2021
Как да напишем убедително писмо за набиране на средства:Три примерни шаблона

Писмото за набиране на средства е прост начин да издигнете на следващо ниво своята онлайн кампания за набиране на средства. Писменият призив към приятелите и членовете на семейството ви може да донесе нови, периодични дарения и най-важното - да помогне на всички да разберат по-добре защо вашата кауза за набиране на средства е важна за вас. Но преди да сложите перо на хартията или пръсти на клавиатурата и да изпратите писмото, е добре да отделите...

Статии - Идеи как да помогнем на бездомник и списък с приюти и центрове за временно настаняване
22-ри март 2021
Идеи как да помогнем на бездомник и списък с приюти и центрове за временно настаняване

Тъй като жилищната криза в България продължава да се влошава, а цените стават все по високи, въпреки пандемията от COVID-19, все повече хора и семейства са изправени пред финансова нестабилност и липса на дом. Всъщност над 500 000 души са без подслон в България, а за това официална статистика няма. В тази статия ще научите как помоща на бездомни хора във вашия град е възможна и можете наистина да промените ситуацията за някой човек. Фрапиращи фа...