Статии - Лечение на рак в Турция Цени

Лечение на рак в Турция Цени

Разказват се много истории за това как пациенти с тежки онкологични диагнози са излекувани в съседна Турция. Разбира се, успехът, особено в случай на напреднали заболявания няма как да бъде гарантиран. И все пак – все по-често българи поглеждат с надежда към най-добрите болници в Турция, ако им се наложи да предприемат лечение на по-сложно заболяване. В случаите, в които цената е по-висока, масова практика е да се прибегне до създаване на дарителска кампания за набиране на средства за лечение на рак в Турция. Това е отличен начин необходимата сума да бъде осигурена.

В случаите, в които диагнозата е поставена навреме, би могло да се извърши радикално отстраняване на тумора, ако това е възможно и ситуацията го позволява. Следва прилагането на подходяща химио- или лъчетерапия. Резултатите в България също са добри и не бива да бъдат подценявани. Все пак доста пациенти избират лечение в Турция.

Предимства на лечение на рак в Турция

Когато става дума за лечение на рак в Турция, предимството е най-вече в това, че дори и когато пациентът е с напреднал метастазирал рак, който е дал сериозни разсейки, турските лекари често дават надежда и заявяват, че ще направят всичко възможно, за да го излекуват.

Ако проверите лечение в Турция мнения ще забележите, че пациентите и техните близки обикновено споделят за прекрасно и напълно професионално отношение. Също така преминалите вече през това споделят и от първо лице за сериозни успехи. За жалост в някои случаи обаче и лечение в Турция не помага. Представителите на турските болници обясняват в подробности на потенциалните клиенти какви са методите, които се използват за съответното лечение и споделят какъв е приблизителният шанс за успех в съответната ситуация.

По целия свят има строго регламентирани схеми за лечение на всеки вид тумор според разположението, стадия, ангажираните лимфни възли, метастазите и т.н. Терапевтичните схеми, които се прилагат, са по утвърдени световни стандарти. Нещо особено важно, което трябва да направите, преди да предприемете пътуване с медицински цели, е да проучите лечение в Турция цени.

Доверие към турските болници

Едно от нещата, което вдъхва доверие при лечение в Турция както на пациентите, така и на техните близки, е фактът, че в турските болници се усмихват, рисуват на дъската  вашия проблем поясняващи неща, свързани с главния проблем и дори и да се наложи, са напълно готови да повторят всичко отначало, без да се напрягат или да звучат изнервено. Безспорно е, че понякога лечение в Турция цени се падат средно по 3,5 сестри, които са готови да ви доизяснят всичко недоразбрано с усмивка.

Болниците по-скоро приличат на лъскави хотели. Те са напълно чисти, с уютна обстановка, с градини и паркове. Осигуряват на пациентите вкусно и изискано меню. Стаите също не приличат на болнични, а на такива в петзвезден хотел. Лечение в Турция цени всъщност дори не са много високи, ако се вземе предвид какво получава болния в замяна. Всички от персонала демонстрират загриженост и внушават, че именно пациентът е важният.

Нуждаещите се се ориентират и за извършване на трансплантации в Турция. Определено и персонала, и клиниките, и провежданото обучение са на високо ниво. Проблем обаче се оказва, че все пак лечение в Турция цени често са непосилни за българските пациенти и техните семейства. Още по-сериозният проблем обаче е, че има специфични видове лечение, които не се предлагат в България, а ги има на съвсем малко места в света. В такива случаи всъщност лечение в Турция цени всъщност са най-евтините, на които може да попаднете.

Лечение на рак в Турция - ориентировъчни цени

Лечението на рак - онкологично заболяване в чужбина е свързано с много изследвания, химиотерапии, лъчетерапии, протонтерапии, операции и други здравни услуги. Много трудно която и да е болница би ви казала точна сума за лечението, но на база хилядите организирани кампании можем да ви дадем ориентировъчна цена за лечение на рак в Турция. 

Забелязали сме, че при нужда от лечение на различните видове рак в Турция хората търсят информация за:

 • лечение на сарком на меките тъкани цена
 • лечение на тумор в тестисите цена
 • лечение на карцином на фаринкса цена
 • лечение на рак на млечната жлеза цена
 • лечение на  тумор на пикочния мехур цена
 • лечение на карцином на адренална жлеза цена
 • лечение на рак на хранопровда цена
 • лечение на тумор на меките тъкани цена
 • лечение на рак на гърлото цена
 • лечение на рак на стомаха цена
 • лечение на рак на панкреаса цена
 • лечение на рак на ректума цена
 • лечение на рак на матката цена
 • лечение на тумор на белия дроб цена
 • лечение на карцином на шийката на матката цена
 • лечение на тумор на малкия таз цена
 • лечение на глиален тумор цена
 • лечение на рак на белия дроб цена
 • лечение на сарком на Юинг цена
 • лечение на стволов тумор цена
 • лечение на рак на черния дроб цена
 • лечение на рак на яйчниците цена
 • лечение на рак на гърдата цена

Ориентировъчната цена за лечение на рак в Турция е от 100,000 лева до 500,000 лева.

Тази цена е на база протоколите за лечение и може и почти винаги търпи изменение в хода на лечението. Въпреки, че сумите са стряскащи огромния ни опит сочи, че те са постижими и хората са сконни да дарят, за да спасят човешки живот!

Набиране на средства чрез платформата Павел Андреев

В такива случаи създаването на благотворителна кампания остава най-добрата възможност. Ако и вие или ваш близък сте изправени пред необходимостта да съберете определена сума пари, за да може да заплатите лечение в Турция цени, най-подходящо е организирането на онлайн дарителска кампания. За целта може да използвате нашия сайт за дарения PavelAndreev.BG. Историята ви бързо ще достигне до голям брой потенциални дарители и ще откриете хора, които да съчувстват и да са готови да помогнат. Вероятността да съберете бързо нужните средства, с които да покриете лечение в Турция цени, е наистина огромна.

Апаратура и специалисти в Турция

Болниците в Турция са оборудвани с най-новата високотехнологична апаратура. Факт е обаче, че не е важно само какъв е апаратът, а и кой разчита изследването ви. Определено – и апаратурата, и специалистите в Турция са на отлично ниво.

Наистина, вече и в България няколко клиники разполагат с кибернож, като някои дори са от най-новото поколение. Също така и в нашата страна има „Да Винчи" роботи. Те работят с много добри специалисти в няколко града в България. Наистина разполагаме с отлични кадри. Но, въпреки това и, въпреки че лечение в Турция цени често са доста високи, пациентите продължават ако имат възможност да предпочитат лечение в чужбина.

Причини за предпочитане на лечение в Турция

За жалост често българските лекари са нелюбезни. Понякога са потиснати и отмъстително недружелюбни понякога. Трудно е да се намери оправдание за такова поведение. Разбира се, има много изключения.

Пациентът няма никаква вина нито за ниското заплащане, нито за липсата на кадри. Факт е, че в много случаи работата на лекарите остава не само недооценена, но и много подценявана.

Превенция от заболявания

В случай, че човек вече е болен, дори и сериозно да е заболяването, той не трябва да се предава. Напротив, важно е да се бори. Ако се наложи да потърси чуждестранни специалисти и остане притеснен от лечение в Турция цени, това също не е повод за отчаяние – винаги може да организира благотворителна кампания на Pavel Andreev. Но най-добрия вариант си остава превенцията и ранното диагностициране. Ако имате фамилни данни за тумори в рода, за инфаркти и инсулти, получени в ранна възраст или за други наследствени болести: профилактичните прегледи са нещо, което не бива да пропускате. Търсете достоверна медицинска информация от проверени източници. Не разчитайте само на късмет – здравето е твърде висок залог.

Най-разумното нещо е да инвестирате в здравето си преди да се стигне до там, че проявено невнимание да обърне не само вашия живот, но и този на близките ви!

Сподели