• Начало
 • Блог
 • Статии
 • Нуждаете се от финансова помощ за ремонт на автомобила ви? Тези ресурси могат да помогнат!
Статии - Нуждаете се от финансова помощ за ремонт на автомобила ви? Тези ресурси могат да помогнат!

Нуждаете се от финансова помощ за ремонт на автомобила ви? Тези ресурси могат да помогнат!

Знаете ли, че средното превозно средство е на възраст над 11 години? До 2023 г. експертите прогнозират, че американците ще карат превозни средства, които са на около 16 години, което означава по-скъпи ремонти на автомобили. За мнозина скъпите ремонти на автомобили могат лесно да доведат до лична финансова криза. Ако сте един от безбройните хора, нуждаещи се от финансова помощ за ремонт на автомобили, ресурсите по-долу ще ви помогнат да се върнете на пътя бързо и безопасно.

Изненадващи факти за разходите за ремонт на автомобили, които трябва да имате предвид

Дори и да имате фонд за спешни случаи, разходите за ремонт на автомобили могат да достигнат хиляди. Цената на ремонт на автомобил може лесно да повлияе на бюджета на всеки и ако случайно нямате достатъчно спестявания, това също може бързо да ви вкара в дългове.

 • Средната цена за ремонт на автомобили варира от 200 до 500 лева.
 • Средните разходи за поддръжка на автомобила се измерват с пробег. Изчислете цената на ремонта за целия живот на вашия автомобил и очаквайте да платите около 1400лв за първите 25 000 км– и повече след това.
 • Някои прости ремонти на автомобили може да ви изненадат с това колко струват. Дребният ремонт на бронята може да струва 450лв, докато пълната смяна на бронята ще ви върне 900.
 • 63% от българите не могат да си позволят сметка от 500 лева за ремонт на автомобили, без да поискат финансова помощ за ремонт от приятели и семейство или да задлъжнеят с кредитни карти.

Използвайте тези ресурси, за да платите за ремонт на автомобила

Възникват спешни случаи при ремонт на автомобили, независимо дали сте готови или не. Ако се чудите как да получите помощ със сметките, по-долу са няколко ресурса, които могат да ви насочат в правилната посока. Ако имате нужда от помощ при плащане на ремонт на автомобили, тези ресурси могат да бъдат спасителен пояс.

Помощ при ремонт на автомобили за самотни майки

 • Църквата, разположена в Шарлът, Северна Каролина, предоставя помощ за ремонт на автомобили за самотни майки. Министерството предлага работна ръка за дребни авто ремонти и услуги, стига да осигурите частите. Помислете за подобна организация около вас.
 • Помощ за самотни майки се предлага и чрез програмата на федералното правителство за временна помощ за нуждаещи се семейства (TANF). Кандидатки с ниски доходи, които са бременни или се грижат за деца под 19-годишна възраст, може да имат право на помощ за ремонт на автомобили, ако е необходим транспорт, за да стигнете до работа. Помислете за подобна помощ или организация около вас.

Crowdfunding/Краудфъндинг: бързият и лесен начин за плащане за ремонт на автомобили

Когато горните опции са недостатъчни и оставате да се чудите как да платите за ремонт на автомобили без пари, краудфъндингът  може да бъде спасителен пояс. Онлайн набирането на средства може да ви помогне бързо да съберете парите, от които се нуждаете – без дълги кандидатури, изисквания за допустимост или безкрайни периоди на чакане. Следните съвети ще ви помогнат да гарантирате успеха на набирането на средства за ремонт на автомобили.

 • Напишете вашата история за набиране на средства по начин, който е завладяващ и създава емоционална връзка с вашата аудитория. Нека потенциалните дарители знаят през какво преминавате и как точно ще помогне тяхното дарение.
 • Помислете за включване на видео в усилията си за набиране на средства. Това помага за укрепване на връзката ви с дарителите и улеснява споделянето на вашата кампания за набиране на средства в социалните мрежи.
 • Дръжте дарителите в течение с редовни актуализации на кампанията ви за набиране на средства. Уведомете аудиторията си, след като започнете да използвате средства за ремонт на колата си или ако сте достигнали момента, в който сте я отремонтирали.
 • В края на набирането на средства не забравяйте да благодарите на дарителите си. Един прост жест на благодарност е много важен.

Разгледайте  Какви каузи подкрепя платформата PavelAndreev.BG?

Стартирайте кампания още сега на PavelAndreev.BG.

А в нашия помощен център може да разгледате Какви са условията за стартиране на кампания?

Върнете се на пътя днес

Когато имате нужда от спешна финансова помощ за ремонт на автомобили и не знаете към кого да се обърнете, набирането на средства е вашият отговор. С краудфъндинга можете бързо да съберете парите, от които се нуждаете, за да се върнете бързо колата си на пътя – и с 0% такса за платформата PavelAndreev.BG да организаторите кампанията си. Пишете ми днес и започнете набирането на средства, за да спрете да се тревожите за скъпи ремонти и да се върнете към живота си.

Сподели