Статии - Нуждаете се от финансова помощ за ремонт на автомобила ви? Тези ресурси могат да помогнат!
9-ти ноември 2021

Нуждаете се от финансова помощ за ремонт на автомобила ви? Тези ресурси могат да помогнат!

Знаете ли, че средното превозно средство е на възраст над 11 години? До 2023 г. експертите прогнозират, че американците ще карат превозни средства, които са на около 16 години, което означава по-скъпи ремонти на автомобили. За мнозина скъпите ремонти на автомобили могат лесно да доведат до лична финансова криза. Ако сте един от безбройните хора, нуждаещи се от финансова помощ за ремонт на автомобили, ресурсите по-долу ще ви помогнат да се върнете на пътя бързо и безопасно.

Изненадващи факти за разходите за ремонт на автомобили, които трябва да имате предвид

Дори и да имате фонд за спешни случаи, разходите за ремонт на автомобили могат да достигнат хиляди. Цената на ремонт на автомобил може лесно да повлияе на бюджета на всеки и ако случайно нямате достатъчно спестявания, това също може бързо да ви вкара в дългове.

  • Средната цена за ремонт на автомобили варира от 200 до 500 лева.
  • Средните разходи за поддръжка на автомобила се измерват с пробег. Изчислете цената на ремонта за целия живот на вашия автомобил и очаквайте да платите около 1400лв за първите 25 000 км– и повече след това.
  • Някои прости ремонти на автомобили може да ви изненадат с това колко струват. Дребният ремонт на бронята може да струва 450лв, докато пълната смяна на бронята ще ви върне 900.
  • 63% от българите не могат да си позволят сметка от 500 лева за ремонт на автомобили, без да поискат финансова помощ за ремонт от приятели и семейство или да задлъжнеят с кредитни карти.

Използвайте тези ресурси, за да платите за ремонт на автомобила

Възникват спешни случаи при ремонт на автомобили, независимо дали сте готови или не. Ако се чудите как да получите помощ със сметките, по-долу са няколко ресурса, които могат да ви насочат в правилната посока. Ако имате нужда от помощ при плащане на ремонт на автомобили, тези ресурси могат да бъдат спасителен пояс.

Помощ при ремонт на автомобили за самотни майки

  • Църквата, разположена в Шарлът, Северна Каролина, предоставя помощ за ремонт на автомобили за самотни майки. Министерството предлага работна ръка за дребни авто ремонти и услуги, стига да осигурите частите. Помислете за подобна организация около вас.
  • Помощ за самотни майки се предлага и чрез програмата на федералното правителство за временна помощ за нуждаещи се семейства (TANF). Кандидатки с ниски доходи, които са бременни или се грижат за деца под 19-годишна възраст, може да имат право на помощ за ремонт на автомобили, ако е необходим транспорт, за да стигнете до работа. Помислете за подобна помощ или организация около вас.

Crowdfunding/Краудфъндинг: бързият и лесен начин за плащане за ремонт на автомобили

Когато горните опции са недостатъчни и оставате да се чудите как да платите за ремонт на автомобили без пари, краудфъндингът  може да бъде спасителен пояс. Онлайн набирането на средства може да ви помогне бързо да съберете парите, от които се нуждаете – без дълги кандидатури, изисквания за допустимост или безкрайни периоди на чакане. Следните съвети ще ви помогнат да гарантирате успеха на набирането на средства за ремонт на автомобили.

  • Напишете вашата история за набиране на средства по начин, който е завладяващ и създава емоционална връзка с вашата аудитория. Нека потенциалните дарители знаят през какво преминавате и как точно ще помогне тяхното дарение.
  • Помислете за включване на видео в усилията си за набиране на средства. Това помага за укрепване на връзката ви с дарителите и улеснява споделянето на вашата кампания за набиране на средства в социалните мрежи.
  • Дръжте дарителите в течение с редовни актуализации на кампанията ви за набиране на средства. Уведомете аудиторията си, след като започнете да използвате средства за ремонт на колата си или ако сте достигнали момента, в който сте я отремонтирали.
  • В края на набирането на средства не забравяйте да благодарите на дарителите си. Един прост жест на благодарност е много важен.

Разгледайте  Какви каузи подкрепя платформата PavelAndreev.BG?

Стартирайте кампания още сега на PavelAndreev.BG.

А в нашия помощен център може да разгледате Какви са условията за стартиране на кампания?

Върнете се на пътя днес

Когато имате нужда от спешна финансова помощ за ремонт на автомобили и не знаете към кого да се обърнете, набирането на средства е вашият отговор. С краудфъндинга можете бързо да съберете парите, от които се нуждаете, за да се върнете бързо колата си на пътя – и с 0% такса за платформата PavelAndreev.BG да организаторите кампанията си. Пишете ми днес и започнете набирането на средства, за да спрете да се тревожите за скъпи ремонти и да се върнете към живота си.

Статии - Какво е филантроп и филантропия?
9-ти януари 2021
Какво е филантроп и филантропия?

Всеки може да бъде филантроп и да бъде по-ефективен в промяната. Ето как.  Филантропът е човек, който дарява време, пари, опит, умения или талант, за да помогне за създаването на по-добър свят. Всеки може да бъде филантроп, независимо от състоянието или нетната стойност. Какво е филантропия?  Гръцкият драматург Есхил въвежда термина филантропия през 5 век пр.н.е. Това означаваше „любов към човечеството“. Днес филантропията означава щедрост във...

Статии - Каква е ориентировъчната цена за издаването на книга?
4-ти май 2021
Каква е ориентировъчната цена за издаването на книга?

Ако основната ви цел е просто да отпечатате книгата си, използването на безплатни платформи за самостоятелно публикуване може да е правилното решение.  Самото писане е най-голямата награда за много хора, а публикуването може да е просто формалност.  Ако обаче искате да продадете книгата си и да достигнете до широка аудитория, трябва да инвестирате в професионални услуги.  Без тях е трудно да се конкурирате с традиционно публикуваните книги.  Таки...

Статии - Как да напишем убедително писмо за набиране на средства:Три примерни шаблона
11-ти април 2021
Как да напишем убедително писмо за набиране на средства:Три примерни шаблона

Писмото за набиране на средства е прост начин да издигнете на следващо ниво своята онлайн кампания за набиране на средства. Писменият призив към приятелите и членовете на семейството ви може да донесе нови, периодични дарения и най-важното - да помогне на всички да разберат по-добре защо вашата кауза за набиране на средства е важна за вас. Но преди да сложите перо на хартията или пръсти на клавиатурата и да изпратите писмото, е добре да отделите...

Статии - Идеи как да помогнем на бездомник и списък с приюти и центрове за временно настаняване
22-ри март 2021
Идеи как да помогнем на бездомник и списък с приюти и центрове за временно настаняване

Тъй като жилищната криза в България продължава да се влошава, а цените стават все по високи, въпреки пандемията от COVID-19, все повече хора и семейства са изправени пред финансова нестабилност и липса на дом. Всъщност над 500 000 души са без подслон в България, а за това официална статистика няма. В тази статия ще научите как помоща на бездомни хора във вашия град е възможна и можете наистина да промените ситуацията за някой човек. Фрапиращи фа...