Статии - Отговори на най-често задаваните въпроси относно дейността на PavelAndreev.BG
7-ми май 2023

Отговори на най-често задаваните въпроси относно дейността на PavelAndreev.BG

Когато видите човек в беда, то каква е най-естествената реакция според вас в тази ситуация? Да му помогнете? Включвали ли сте се в кампании в помощ на жертви на природни бедствия или други битови нещастия? Или може би си задавате въпроса „Как да помогнем на бездомните хора?“

Тогава защо не изберете да създадете благотворителна кампания? Чувството за удовлетвореност от това, че сте помогнали на някого да се изправи на крака, когато най-много е имал нужда от помощ в живота си, е несравнима с нищо друго! Но как да го направите? Като за начало – изберете фондация Павел Андреев за свой съюзник. Създайте кампания в платформата – това може да стане наистина лесно, а ако все пак срещнете затруднения – наши служители с готовност ще ви помогнат да се справите със задачата по най-добрия възможен начин.

Вероятно имате много въпроси, на които ще се опитаме да отговорим максимално изчерпателно в следващите няколко реда. Събрали сме най-често задаваните към нас въпроси относно създаването и включването като дарители към съществуващи благотворителни кампании в сайта PavelAndreev.BG.

Благотворителна кампания: Какви са нейниите цели и мисия?

Една кампания се счита за благотворителна, когато целта й е да предоставя морална, материална или хуманитарна подкрепа в точно определена област. С подобни действия бихте могли да започнете да се борите срещу бедността, глада, да допринесете за защитата на хуманитарните права и др. Една от най-честите причини, които тласкат хората към стартирането на благотворителна кампания, е здравето – когато собственото здраве или това на наш близък човек се окаже в беда, а средства липсват, търсенето на дарение понякога се оказва единственото възможно решение.

Как да стартирам благотворителна кампания?

Стартирането на благотворителна кампания на PavelAndreev.BG е съвсем лесно. Всичко, което трябва да направите, е да посетите страницата за регистрация и да се запознаете с общите условия. Те са стандартни – без особени специфики. След като предварително сте набелязали целта, за която са необходими средства, вече е лесно. Просто трябва да споделите мисията на страницата ни. Колкото по-издържан е начина, по които поднасяте историята, толкова по-лесно ще достигнете до крайната цел, а именно – събиране на необходимата сума пари или материална помощ.

Как функционира платформата pavel andreev?

Фондацията Павел Андреев има мисия и тя е да улесняваме събирането на пари за благотворителни каузи в онлайн пространството. Всички мисии на нашата страница са с благородни цели, защото искрено вярваме, че доброто преобладава в човешката същност. Създаването на кампания за набиране на средства всъщност ще ви отнеме само няколко минути, а веднага, след като я създадете, бъде одобрена и стане видима може да започне постъпването на средства.

Фондацията бързо набира все по-широка популярност и вече можем да се похвалим с редица каузи, средствата, за които са били успешно събрани в срок с помощта на платформата и благодарение на човешката добрина и солидарност. Ако имате идеи за благотворителност, не се колебайте да ги осъществите чрез платформата на Павел Андреев. Когато нещата са планирани предварително, всичко се случва много по-лесно.

Още нещо, което е много важно е това, че абсолютно всичките пари, които дарителите решат да заделят за вашата кауза, ще отидат при вас – всичките и до стотинка. Няма комисионни, няма скрити такси и задкулисни замисли. Ние от PavelAndreev.BG искаме да помагаме на хората. Всеки дарител сам има възможност да прецени колко точно пари ще дари и дали желае да дари и в полза на фонацията и платформата. Това обаче не е задължително, нито пък има фиксирана сума. Ако прецени, че иска да дари, сам определя колко точно да бъде.

Какви Дарителски кампании мога да стартирам в платформата павел андреев?

Хората, които избират да използват платформата Павел Андреев, набират средства за собствени или за чужди каузи, към които по някаква причина са се почувствали солидарни. Може например да знаете за определени затруднения, които ваш близък има, да имате желание да помогнете, но да нямате достатъчно финансови възможности, за да го направите сами. Не се тревожете и не изпадайте в безсилие в такива ситуации – можете да помогнете с разкриване на благотворителна кампания, с помощта на която нужните средства скоро ще са налице. Кампании може да бъдат създадени за най-разнообразни нужди: медицински разходи, разходи за образование, спорт и редица други. При стартирането на кампанията платформата ще ви даде възможност да изберете най-подходящата за вас категория, в която да публикувате каузата си.

Колебаете ли се дали да споделите проблема си и да създадете кампания? Всъщност няма място за колебание, тъй като не губите абсолютно нищо. Само може да спечелите! Запознайте се с историите за постигнат успех с помощта на фондацията, които вече са многобройни. Нека вашата кауза бъде следващата!

Гарантират ли сигурност кампаниите на Павел Андреев?

Екипът на Павел Андреев гарантира пълна защита на плащанията. Онлайн дарителските преводи са напълно безопасни, може да сте напълно сигурни в това, независимо дали сте дарител или организатор на кампания. Сумите, които се натрупват по сметките, се пазят в абсолютна безопасност до момента, в който сами заявите своето теглене.

Как мога да изтегля набраните средства?

След като кампанията ви стане видима и по нея започнат да постъпват дарения, лесно бихте могли да поискате теглене, което може да се извърши по всяко време. Просто влезте в акаунта си и следвайте инструкциите. Те са лесни за изпълнение, така че няма да се затрудните при усвояването на средствата.

Разбира се, в случай, че възникнат все пак някакви трудности, служители на pavel andreev са в готовност и ще ви помогнат. Ще ви обяснят какво точно трябва да направите. Особеност, която трябва да имате предвид е, че банковият превод отнема няколко работни дни, обикновено – между 1 и 5 и зависи дали превеждате сумата в държава от ЕС или извън ЕС.

Ако събирам пари за друг човек, ще може ли да ги изтегли?

Това е предвидена ситуация, стига човекът да е титуляр на сметката, той може да получи събраните пари. Даренията, събрани чрез Павел Андреев се предоставят по сметка на инициатора на кампанията или на бенефициента. Чрез pavelandreev бенефициентът може да получи директен достъп до парите за кампанията по всяко едно време.

Колко време продължава една дарителска кампания?

Кампания за набиране на средства, която организирате вие, ще остане активна толкова дълго време, колкото самите вие пожелаете. Имате възможност да посочите и краен срок за събирането на средства. По всяко едно време запазвате възможността си да решите да изключите даренията или пък да спрете кампанията за набиране на средства в сайта ни.

Кампанията остава като архив в платформата в знак на благодарност към всички, които са помагали и са подкрепяли каузата. Също така успешните примери винаги са стимулиращи. Не се колебайте да стартирате кампания на Павел Андреев винаги, когато имате желание да помогнете на човек или кауза, която сте приели присърце или просто да се включите като дарител към вече съществува кампания!

Статии - Какво е филантроп и филантропия?
9-ти януари 2021
Какво е филантроп и филантропия?

Всеки може да бъде филантроп и да бъде по-ефективен в промяната. Ето как.  Филантропът е човек, който дарява време, пари, опит, умения или талант, за да помогне за създаването на по-добър свят. Всеки може да бъде филантроп, независимо от състоянието или нетната стойност. Какво е филантропия?  Гръцкият драматург Есхил въвежда термина филантропия през 5 век пр.н.е. Това означаваше „любов към човечеството“. Днес филантропията означава щедрост във...

Статии - Каква е ориентировъчната цена за издаването на книга?
4-ти май 2021
Каква е ориентировъчната цена за издаването на книга?

Ако основната ви цел е просто да отпечатате книгата си, използването на безплатни платформи за самостоятелно публикуване може да е правилното решение.  Самото писане е най-голямата награда за много хора, а публикуването може да е просто формалност.  Ако обаче искате да продадете книгата си и да достигнете до широка аудитория, трябва да инвестирате в професионални услуги.  Без тях е трудно да се конкурирате с традиционно публикуваните книги.  Таки...

Статии - Как да напишем убедително писмо за набиране на средства:Три примерни шаблона
11-ти април 2021
Как да напишем убедително писмо за набиране на средства:Три примерни шаблона

Писмото за набиране на средства е прост начин да издигнете на следващо ниво своята онлайн кампания за набиране на средства. Писменият призив към приятелите и членовете на семейството ви може да донесе нови, периодични дарения и най-важното - да помогне на всички да разберат по-добре защо вашата кауза за набиране на средства е важна за вас. Но преди да сложите перо на хартията или пръсти на клавиатурата и да изпратите писмото, е добре да отделите...

Статии - Идеи как да помогнем на бездомник и списък с приюти и центрове за временно настаняване
22-ри март 2021
Идеи как да помогнем на бездомник и списък с приюти и центрове за временно настаняване

Тъй като жилищната криза в България продължава да се влошава, а цените стават все по високи, въпреки пандемията от COVID-19, все повече хора и семейства са изправени пред финансова нестабилност и липса на дом. Всъщност над 500 000 души са без подслон в България, а за това официална статистика няма. В тази статия ще научите как помоща на бездомни хора във вашия град е възможна и можете наистина да промените ситуацията за някой човек. Фрапиращи фа...