Статии - Задайте си тези въпроси преди да започнете дарителска кампания
25-ти април 2023

Задайте си тези въпроси преди да започнете дарителска кампания

Създаването на благотворителна кампания е нещо много отговорно. От нея може да зависи качеството на живот на човек или група от хора. Дори понякога организирането на дарителска кампания може да се окаже животоспасяващо. Ние от фондация Павел Андреев сме наясно с това,  поради което подхождаме с пълна отговорност и съпричастност във всеки един от случаите.

Ако обмисляте възможността да пристъпите към създаване на дарителска кампания в PavelAndreev.BG, то на първо място трябва да знаете, че се заемате с благородна мисия. Още нещо окуражаващо – платформата вече е успяла да помогне на редица хора да съберат нужните средства за различни каузи. Радва се на постоянно нарастваща популярност и широка подкрепа. Така че вероятността да постигнете успех е наистина огромна.

Има няколко въпроса, които е препоръчително да обмислите, преди да предприемете организиране на дарителска кампания. Когато всичко е добре планирано и премислено, потенциала на самата кампания се повишава.

Как работи платформата PavelAndreev.BG?

Фондацията на Павел Андреев прави невероятно лесно набирането на пари онлайн за каузите, които ви интересуват най-много. За минути можете да персонализирате кампанията си за набиране на средства и да я споделите с хора – както с познати, така и с непознати. От фондацията се гордеем с много каузи, средствата, за които са били успешно събрани в срок благодарение на платформата. Към момента текат и актуални благотворителни кампании в платформата ни.

Чрез нашата фондация събраните от вас средства отиват директно по предназначение. Няма срокове и ограничения, всяко дарение, което получите, е ваше. Събирането на пари за самите вас или за някого, когото обичате, никога не е било по-лесно. Освен това винаги можете да разчитате на нашата помощ. Екипът на Pavel Andreev с най-голямо удоволствие ще ви окаже съдействие и ще отговори на вашите въпроси, като ще помогне с решения и съвети относно кампанията ви.

За какви цели мога да събирам средства?

Тези, които използват платформата Павел Андреев, набират средства за себе си, за приятели и роднини или дори за непознати, ако нещо ги е накарало да се почувстват солидарни с нечии неволи. Има възможност да се създадат кампании за всяка нужда: медицински разходи, разходи за образование, доброволчески дейностимладежки спортове,  погребения и възпоменания  и дори помощ за животни.

Причините, по които може да се мотивирате да създадете дарителска кампания са много. Историите за постигнат успех с помощта на фондацията също вече са многобройни.

Как се гарантира сигурността на кампаниите на Павел Андреев?

Павел Андреев използва най-добрата технология за криптиране на плащанията. Онлайн дарителските плащания са безопасни, парите ви се пазят в безопасност до заявката ви за теглене чрез банков превод.

Как да изтегля средствата си за кампанията?

След като кампанията ви започне да получава дарения, можете лесно да поискате теглене по всяко време. Всичко, което трябва да направите, е да щракнете върху "Изискай плащане", когато сте в акаунта си и да следвате инструкциите. Можете да изтеглите баланса си и да го депозирате директно в банковата си сметка. Пристигането на банковите преводи обикновено отнема 2-5 дни.

Може ли приятел да изтегли средствата, които събирам за него?

Да, това може да се случи, стига той да е титуляр на сметката. Павел Андреев улеснява предоставянето на сигурен достъп на приятел или член на семейството до средствата, които сте събрали от тяхно име. Чрез платформата PavelAndreev.BG бенефициентът може да получи директен достъп до парите за кампанията.

Има ли крайни срокове?

Вашата кампания за набиране на средства ще остане активна толкова дълго, колкото желаете, въпреки че има крайни сроков, които вие настройвате. Можете да изберете да изключите даренията като спрете кампанията си Много организатори оставят отворени дълго време кампаниите си, за да получавате дарения от постоянната аудитория на платформата.

Какво се случва, ако не постигна целта си?

Няма проблем, ако не успеете да съберете цялата сума, която предварително е заявена като крайна цел. Постигането на целта не е задължително. През платформата на Павел Андреев можете да запазите всяко дарение, което получите. Вашата кампания ще продължи да приема дарения дори след постигане на целта. След този праг измервателят на страницата на кампанията просто ще покаже, че сте получили повече средства от тези, към които сте се стремили. Ако искате да продължите да набирате средства,  то имате възможност да поддържате кампанията толкова дълго, колкото желаете. Можете да промените и целевата сума, като ви съветваме преди да я промените да публикувате и новина в кампанията си с обосновка защо го правите.

Как мога да получа дарения?

Фондация Павел Андреев предлага лесен начин за набиране на пари от приятели, семейство, от онлайн социални мрежи и всеки, който желае да дари за каузата ви. Платформата прави много лесно споделянето на кампанията по редица различни начини, следенето на набраните средства и публикуването на актуализации за включване на поддръжници. За да научите как да събирате повече дарения, вижте нашите съвети  и идеи за набиране на средства. Запознайте се и с кампаниите, които текат в момента или са вече приключили. От тях може да ползвате идеи и за своите дарителски кампании.

Как е защитено моето дарение?

Даренията, събрани чрез фондация Pavel Andreev са защитени по най-добрия начин. Изисква се само добро сърце и вяра в доброто, за да помогнеш на другите. Даренията са напълно защитени и гарантирано ще стигнат точно до човека, за когото са предвидени. Това е една от основните причини, поради които си струва да изберете да стартирате кампания за набиране на средства точно в сайта на Фондация Павел Андреев. Тук със сигурност никой няма да злоупотреби със средствата ви – независимо дали сте дарител или получател.

Може ли някой да създаде кампания за мен?

Да, напълно възможно е това да се случи. Ако самите вие се нуждаете от помощ, можете както сами да създадете кампания, със средствата от която да си помогнете, така и да подсетите приятели, които се чудят как да ви помогнат. С помощта на фондация Павел Андреев, то може да се окаже не чак толкова трудно - организаторите имат лесен начин да съберат пари за вас и да препратят дарения директно към вашата банкова сметка.

Как ще получа дарителски средства?

От платформата PavelAndreev.BG изплащаме средствата бързо, защото знаем, че нуждите понякога са наистина спешни. В някои случаи от бързата, навременна реакция може да зависи дори човешки живот. Можете да изискате плащане през потребителския си профил, а екипа на платформата ще разплати средствата в рамките на работния ден. Според това дали превода е към държава в Европейския съюз или извън него, то средствата ще постъпят в срок от няколко часа до няколко дни. 

Статии - Какво е филантроп и филантропия?
9-ти януари 2021
Какво е филантроп и филантропия?

Всеки може да бъде филантроп и да бъде по-ефективен в промяната. Ето как.  Филантропът е човек, който дарява време, пари, опит, умения или талант, за да помогне за създаването на по-добър свят. Всеки може да бъде филантроп, независимо от състоянието или нетната стойност. Какво е филантропия?  Гръцкият драматург Есхил въвежда термина филантропия през 5 век пр.н.е. Това означаваше „любов към човечеството“. Днес филантропията означава щедрост във...

Статии - Каква е ориентировъчната цена за издаването на книга?
4-ти май 2021
Каква е ориентировъчната цена за издаването на книга?

Ако основната ви цел е просто да отпечатате книгата си, използването на безплатни платформи за самостоятелно публикуване може да е правилното решение.  Самото писане е най-голямата награда за много хора, а публикуването може да е просто формалност.  Ако обаче искате да продадете книгата си и да достигнете до широка аудитория, трябва да инвестирате в професионални услуги.  Без тях е трудно да се конкурирате с традиционно публикуваните книги.  Таки...

Статии - Как да напишем убедително писмо за набиране на средства:Три примерни шаблона
11-ти април 2021
Как да напишем убедително писмо за набиране на средства:Три примерни шаблона

Писмото за набиране на средства е прост начин да издигнете на следващо ниво своята онлайн кампания за набиране на средства. Писменият призив към приятелите и членовете на семейството ви може да донесе нови, периодични дарения и най-важното - да помогне на всички да разберат по-добре защо вашата кауза за набиране на средства е важна за вас. Но преди да сложите перо на хартията или пръсти на клавиатурата и да изпратите писмото, е добре да отделите...

Статии - Идеи как да помогнем на бездомник и списък с приюти и центрове за временно настаняване
22-ри март 2021
Идеи как да помогнем на бездомник и списък с приюти и центрове за временно настаняване

Тъй като жилищната криза в България продължава да се влошава, а цените стават все по високи, въпреки пандемията от COVID-19, все повече хора и семейства са изправени пред финансова нестабилност и липса на дом. Всъщност над 500 000 души са без подслон в България, а за това официална статистика няма. В тази статия ще научите как помоща на бездомни хора във вашия град е възможна и можете наистина да промените ситуацията за някой човек. Фрапиращи фа...

Дари Стартирай кампания