28.51 лв. дарени от 40000 лв.

Документи към Кампания


Акордеон за Вероника

Това е Вероника Апостолова.

Тя е дългогодишен ученик на музикалната школа на НЧ“Васил левски 1928″, с десетки награди от национални и международни конкурси. Първите си стъпки прави под ръководството на г-жа Антоанета Проданова – един от най-изтъкнатите преподаватели по акордеон. Впоследствие нейни преподаватели са Мартин Вачков, Георги Величков, и г-жа Фани Апостолова – солфеж.

Вероника решава да поеме пътя на професионален музикант и през 2022 г. започва да се подготвя за кандидатстване в музикалното училище. Все повече назрява нуждата от класен инструмент – баян, за който семейството и не може да отдели достатъчно средства.

Инстументът е на стойност 20 000 евро и за изработката е необходима една година. Компанията производител има готовност за започване на изработката след предоставяне на капаро в размер на 30% от стойността на акордеона.

Молим Ви, подкрепете една млада надежда!


28.51 лв. дарени от 40000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
9.33 лв. преди 2 седмици
avatar
19.18 лв. преди 3 седмици
Виж всички дарители
Дари
Сподели