38109.86 лв. дарени от 50000 лв.

Документи към Кампания


Ангели за Мони

Здравейте,Ангели на Мони!

Ще ви разкажа за моето прекрасно и борбено момиченце. Дъщеря ми се роди със синдром на Пиер Робен и синдромна кифосколиоза! Това са два вида гръбначно изкривяване събрани в едно. Тя претърпя няколко гипсови и пластмасови корсети с цел смъкване на градусите,но без успех. Така стигнахме до Турция!

Там извършиха първата операция на Мони,защото вече изкривяването притискаше сърце и бял дроб и беше с животозастрашаващите 140 градуса. Сложиха импланти които се разтягат оперативно на всеки шест месеца. Премахнаха прешлен от гръбнака и. Сложиха така наречените куки близо до врата и защото тази част от гръбначния стълб която съединява врата и гръбнака е много хлабава. Мони прекара много тежка 13 часова операция. След това и сложиха хало вест ( ще го видите на снимките) Това беше най-тежкото нещо през което преминахме в цялото и лечение за кифосколиозата.

Да видите детенцето си в дупки в черепа и някакво устройство,което не и позволява да мърда горната част на тялото си беше просто спиращо дъха.

Прекара цели три месеца на легло с него. След това я прехвърлиха в пластмасов корсет и яка на врата,които носи и до днес. Вече разпънахме един път имплантите. Но и предстоят още много операции,много манипулации,които естествено не са без последствия и за физическото и за психическото и състояние. Мони разви мускулна слабост в краката от дългото обездвижване и сега правим и интензивна рехабилитация,което естествено също не е безплатна. Януари месец отново предстои операция за разтягането на имплантите,за да може Мони да расте.

Сумата за жалост е непосилна за мен и моето семейство! Молим вас Ангели на Мони,да ни помогнете в битката за нашето дете! Моля помогнете ни да видим отново нашето момиченце,как тича,играе....да живее! Благодаря ви за подкрепата!


Новини по кампанията

Одобрено изплащане
15-ти август 2023

Моля сумата от 990 евро да бъде изплатена по проформа за предстояща физиотерапия.

Плащане по фактура: 1940.4 лв. Транзакционна такса: 40 лв. Фактура:   Виж Документa
МОНИ ИМА НУЖДА ОТ ВАШАТА ПОМОЩ 😢 14.08.23г
14-ти август 2023

МОЛЯ СПОДЕЛЕТЕ ‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️   СПЕШНА КАМПАНИЯ ‼️‼️‼️‼️‼️‼️   Здравейте,Ангели на Мони!  Борбата на Мони продължава с пълна сила.  Септември мес...

новина
новина
новина
Одобрено изплащане
20-ти юни 2023

Моля сумата от 2145 евро да бъде изплатена по проформа. Благодаря!

Плащане по фактура: 4204.2 лв. Транзакционна такса: 40 лв. Фактура:   Виж Документa

Виж Всички новини по кампанията

38109.86 лв. дарени от 50000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
48.64 лв. преди 1 час
avatar
18.62 лв. преди 2 часа
avatar
48.64 лв. преди 12 часа
avatar
18.2 лв. преди 1 седмица
avatar
48.71 лв. преди 1 седмица
avatar
19.18 лв. преди 1 седмица
avatar
19.17 лв. преди 1 седмица
avatar
9.35 лв. преди 1 седмица
avatar
47.56 лв. преди 1 седмица
avatar
29.05 лв. преди 2 седмици
Виж всички дарители
Дари
Сподели