Ангели за Мони

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0

Ангели за Мони

3839 Дарители
172963.04 лв. дарени от 200000 лв.
Организатор
Даниела Пеловска
Бенефициент
Симона Барсанова
Крайна дата
Край след 234 дни
Налична сума
63040.23 лв.
Даниела Пеловска организира кампания за Симона Барсанова
Край след 234 дни
Налична сума
63040.23 лв.

Здравейте,Ангели на Мони!

Ще ви разкажа за моето прекрасно и борбено момиченце. Дъщеря ми се роди със синдром на Пиер Робен и синдромна кифосколиоза! Това са два вида гръбначно изкривяване събрани в едно. Тя претърпя няколко гипсови и пластмасови корсети с цел смъкване на градусите,но без успех. Така стигнахме до Турция!

Там извършиха първата операция на Мони,защото вече изкривяването притискаше сърце и бял дроб и беше с животозастрашаващите 140 градуса. Сложиха импланти които се разтягат оперативно на всеки шест месеца. Премахнаха прешлен от гръбнака и. Сложиха така наречените куки близо до врата и защото тази част от гръбначния стълб която съединява врата и гръбнака е много хлабава. Мони прекара много тежка 13 часова операция. След това и сложиха хало вест ( ще го видите на снимките) Това беше най-тежкото нещо през което преминахме в цялото и лечение за кифосколиозата.

Да видите детенцето си в дупки в черепа и някакво устройство,което не и позволява да мърда горната част на тялото си беше просто спиращо дъха.

Прекара цели три месеца на легло с него. След това я прехвърлиха в пластмасов корсет и яка на врата,които носи и до днес. Вече разпънахме един път имплантите. Но и предстоят още много операции,много манипулации,които естествено не са без последствия и за физическото и за психическото и състояние. Мони разви мускулна слабост в краката от дългото обездвижване и сега правим и интензивна рехабилитация,което естествено също не е безплатна. Януари месец отново предстои операция за разтягането на имплантите,за да може Мони да расте.

Сумата за жалост е непосилна за мен и моето семейство! Молим вас Ангели на Мони,да ни помогнете в битката за нашето дете! Моля помогнете ни да видим отново нашето момиченце,как тича,играе....да живее! Благодаря ви за подкрепата!

Виж още
Новини
17-ти април 2024
Даниела Пеловска организира кампания за Симона Барсанова
Одобрено изплащане
Моля сумата от 4,032,00 евро да бъде изплатена за физиотерапия на център ROZA AKADEMI. IBAN : TR130001002501528788235012
7902.72 лв. Плащане по фактура
40 лв. Транзакционна такса
28-ми март 2024
Даниела Пеловска организира кампания за Симона Барсанова
Одобрено изплащане
Моля сумата от 784,22 лв. Да бъде преведена за наем.
784.22 лв. Плащане по фактура
40 лв. Транзакционна такса
28-ми март 2024
Даниела Пеловска организира кампания за Симона Барсанова
Одобрено изплащане
Моля сумата от 750 евро да бъде преведена за следоперативни лабораторни изследвания.
1470 лв. Плащане по фактура
40 лв. Транзакционна такса
Виж всички

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.