8396.81 лв. дарени от 22265 лв.

Документи към Кампания


Ангели за Мони

Здравейте,Ангели на Мони!

Ще ви разкажа за моето прекрасно и борбено момиченце. Дъщеря ми се роди със синдром на Пиер Робен и синдромна кифосколиоза! Това са два вида гръбначно изкривяване събрани в едно. Тя претърпя няколко гипсови и пластмасови корсети с цел смъкване на градусите,но без успех. Така стигнахме до Турция!

Там извършиха първата операция на Мони,защото вече изкривяването притискаше сърце и бял дроб и беше с животозастрашаващите 140 градуса. Сложиха импланти които се разтягат оперативно на всеки шест месеца. Премахнаха прешлен от гръбнака и. Сложиха така наречените куки близо до врата и защото тази част от гръбначния стълб която съединява врата и гръбнака е много хлабава. Мони прекара много тежка 13 часова операция. След това и сложиха хало вест ( ще го видите на снимките) Това беше най-тежкото нещо през което преминахме в цялото и лечение за кифосколиозата.

Да видите детенцето си в дупки в черепа и някакво устройство,което не и позволява да мърда горната част на тялото си беше просто спиращо дъха.

Прекара цели три месеца на легло с него. След това я прехвърлиха в пластмасов корсет и яка на врата,които носи и до днес. Вече разпънахме един път имплантите. Но и предстоят още много операции,много манипулации,които естествено не са без последствия и за физическото и за психическото и състояние. Мони разви мускулна слабост в краката от дългото обездвижване и сега правим и интензивна рехабилитация,което естествено също не е безплатна. Януари месец отново предстои операция за разтягането на имплантите,за да може Мони да расте.

Сумата за жалост е непосилна за мен и моето семейство! Молим вас Ангели на Мони,да ни помогнете в битката за нашето дете! Моля помогнете ни да видим отново нашето момиченце,как тича,играе....да живее! Благодаря ви за подкрепата!


Новини по кампанията

25-ти ноември 2022
Одобрено изплащане

Моля да бъдат преведени пари за предстояща рехабилитация на стойност 2,650 Лева по проформа на център Илкевин. Благодаря !

Плащане по фактура: 2650 лв. Транзакционна такса: 40 лв.
Фактура:   Виж Документa

24-ти ноември 2022
Одобрено изплащане

Моля да възстановите сумата от 2112,30лв. Прилагам фактура за заплатени курсове България - Турция с цел прегледи и лечение.

Възстановени средства за разходи: 2112.3 лв. Транзакционна такса: 1.2 лв.
Фактура:   Виж Документa

21-ви ноември 2022
Одобрено изплащане

Моля сумата да бъде преведена на хотела в Турция на стойност 1780 лева. Или 890 евро. Нужен ни за нощувки заради рехабилитационни процедури. Благодаря...

Плащане по фактура: 1744.4 лв. Транзакционна такса: 40 лв.
Фактура:   Виж Документa


Виж Всички новини по кампанията

8396.81 лв. дарени от 22265 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
Сподели
avatar
1.47 лв. преди 1 ден
avatar
19.18 лв. преди 1 ден
avatar
9.34 лв. преди 1 ден
avatar
18.22 лв. преди 5 дни
avatar
4.43 лв. преди 5 дни
avatar
3.44 лв. преди 6 дни
avatar
433.2 лв. преди 1 седмица
avatar
8.36 лв. преди 1 седмица
avatar
9.34 лв. преди 1 седмица
avatar
1363.25 лв. преди 1 седмица
Виж всички дарители
Дари
Сподели