Ангели за Теди

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0

Ангели за Теди

15 Дарители
1207.1 лв. дарени от 21756 лв.
Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Бенефициент
Теодора Валентинова Йорданова
Крайна дата
Приключила
Налична сума
1207.1 лв.
Теодора Валентинова Йорданова организира кампания за Теодора Валентинова Йорданова
Приключила
Налична сума
1207.1 лв.

Благотворителна кампания в полза на Теди

Апел за помощ!

Обръща се към Вас една майка, чието сърце е изпълнено с  много болка, разочарования и разбити надежди. С голяма молба се обръщам към всеки един от Вас, който чете това писмо. Вярвам, че доброто съществува и че не съм сама в тази борба.     

След два месеца, моята дъщеря навършва 20 години. Тя е моят боец, моят герой и смисълът на живота ми - моята Теди. Вместо да планирам рождения й ден, тази година планирам  операция, която положително ще промени живота на дъщеря ми .

Теди е моята искрена до безумие, напориста, пряма и усмихната любов. Родена е от нормално протекла бременност. До година и половина, Теди растеше щастлива и безгрижна, но след  поставена ваксина, получи странични ефекти. Заболяването се изрази в замятане на едното краче и обща отпадналост. Това, наложи педиатричен преглед и постъпване в инфекциозна болница в град  Русе със съмнение за менингит. След направена лумбална пункция, детето спря да върви напълно. Невъзможна е самостоятелна походка. Изписаха ни с неуточнена диагноза, без насоки за последвало лечение. Последваха неколкократни пролежавания в болници, където нямаше адекватно лечение.

Но в същото това време, състоянието на дъщеря ми се влошаваше. Получи спастична парализа на долните крайници  и лявата ръка, което изискваше оперативна намеса. Последвалите операции влошиха състоянието й и самостоятелна походка е невъзможна и до ден днешен. Диагнозата и определя парализа 100 процента, с чужда помощ. Единственият възможен начин за подобряване на състоянието на Теди беше  рехабилитацията. В този момент цялото ни семейство разбрахме, че животът ни ще бъде различен. Различният живот на „различните деца“ е диагноза. Вече 18 години чакаме „чудо“ от физиотерапията, но за огромно съжаление подобрение няма и до днес. Обичаме я повече от всичко на света и се молим един ден тя да ходи самостоятелно. Ние не губим надежда, твърдо решени сме нашият живот да бъде „нормално различен“ и не се отказваме, не се отчайваме, макар и понякога да е ужасно трудно.

След проведени консултации и кореспонденция през лятото на 2021 година, от наша страна с няколко клиники извън страната,  има отговор от турска клиника,  която дава надежда за Теди. Обърнахме се към специалист, който провежда прегледи, по покана на  ЗИЦ  Медикъл Караджъ в Бургас -  д-р Дженгиз Чабукоуглу. Той е тесен специалист, при деца с такива проблеми и има голям опит в такива сложни операции. Мнението му бе, че пътят, който ни предстои  е труден, но възможен.

Вече имаме оферта от клиниката, която включва неврологични изследвания и ортопедични операции, която е на стойност 11, 100 евро. Като се има в предвид това, че след проведения неврологичен статус, ако има  нужда от  допълнителни изследвания, те ще се доплатят допълнително /извън в офертата/.

Офертите покриват единствено и само необходимите неврологичните изследвания и ортопедичните операции, които д-р Дженгиз предлага да бъдат направени, ако неврологичния  статус позволи. Пътните разходи и престоят в Истанбул, ще бъдат изцяло на наши разноски. Нямаме такава финансова възможност.

Обръщам се към Вас, с молба за помощ! Вярвам в добротата на човешкото сърце и неколкократно съм я предавала нататък и аз!

Преживяхме много болка, трудности и разочарования през последните 18 години и се надяваме, че ще преодолеем благодарение на ДОБРИ хора като Вас.

Нека Теди да има шанс за нормален живот. Тя мечтае да може да ходи.  Вярвам, че с Ваша помощ и с помощта на специалистите от клиниката в Истанбул, ще успеем да върнем  живота, автономността и усмивката на Теди.

Направете едно дете щастливо!

П.С. Думи на Теди:

„Да си различен, не значи че трябва да си задължително безполезен. Да си различен, не значи да си лош. Да си  различен, не значи да си ненормален или прикован в инвалидна количка. Да си различен, значи да вярваш в това, в което другите не вярват - ДОБРОТО.

Това, което е лесно за Вас е трудно за мен на този етап и до този момент, но когато човек има силна воля, рано или късно постига своята цел. Ще се боря, тези „вериги“ около мен да се махнат!

Искам да се науча да летя… Много ми е трудно, но искам да  направя всичко за да го постигна.“

Виж още

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.