Анчи напредва с бавни стъпки 24.08.23гЗдравейте, Ангели. Ачи отново беше в Турция, за да посети свойте любими каки в рехабилитационния център Рибем, както и в началото на престоя му да бъде поставен ботокс на ръцете. 

След направената манипулация рехабилитаторите активно работиха заедно с Ачи, върху активните движения на ръцете, както и за правилното им функциониране. С малки смели стъпки той напредва благодарение на Вас. 

В края на неговия престой можем смело да твърдим,че той е по-уверен в себе си и с лекота използва грубата моторика на ръцете, както и се опитва да изпълнява финни движения с пръстите. За всеки един от Вас тези движения са много лесни, но за него и това да умее да контролира ръцете си правилно е изключително трудно . 

Благодарим на всеки един от Вас ангели. За да продължи своята битка Ангел се нуждае освен от хъс за напредък ( които той го има ), но и от много средства, за това се обръщам към Вас с молба да го подкрепите и да не спирате да вярвате в него и в неговите мечти за едно по-добро бъдеще ❤️❤️


Стартирай Кампания Открий Кампании
Сподели