Бъдеще за бебе Цеци

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0

Бъдеще за бебе Цеци

278 Дарители
-0 лв. дарени от 39200 лв.
Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Организатор
Славена Славилова
Бенефициент
Цветан Борисов
Крайна дата
Приключила
Налична сума
-0 лв.
Славена Славилова организира кампания за Цветан Борисов
Приключила
Налична сума
-0 лв.

Здравейте!

 Днес ще ви разкажа историята на малкия Цветан - нашето слънчево момченце със съмнения за много рядка форма на епилепсия. Той е едно прекрасно, лъчезарно момченце с много приятели в игрите и тъкмо навърши 2 годинки.

 Притесненията ни започнаха през лятото на 2022 година, когато Цветан тъкмо прохожда самостоятелно и като всяко дете често пада. Мама Славена обаче забелязва, че преди всяко падане Цецко завърта очички нагоре, сякаш ще изгуби съзнание и така без да губят време запазват час в Пловдив при детски невролог, който им поставя диагноза епилепсия, след направено ЕЕГ на детето. Лекарите изписват на Цеци лекарства. Той пие сироп цяло лято. Паданията намаляват, но завъртането на очичките дори зачестява. Семейството не се примирява и отива в консултантския център на " Аджъбадем" в Хасково за второ мниние. Уговарят среща с доктор от Турция, който идва в Хасково, преглежда Цеци и ги вика спешно за изследвания в Истанбул.

 На 13-12-2022 татко Боби, мама Славена и малкият Цеци заминават за Истанбул, Турция. В болницата "Аджъбадем" правят на Цеци повторен преглед при детски невролог, ПКК, ЯМР, ЕЕГ. Изследванията и лекарите потвърждават диагноза епилепсия, но се съмняват в много рядка форма наречена Doose Syndrome, който ако не успеят да лекуват точно и навреме може да доведе до интелектуални и рефлекторни трайни увреждания. На Цецко са изписани лекарства, които ще пие 1 месец. След този месец ги викат за повторни изследвания за да видят как детенцето се повлиява от лекарствата и дали това е точната комбинация. Следва генетичен тест, който ще бъде изпратен в Америка и вид ваксина, след която Цеци ще трябва да остане под наблюдение в болницата, защото има вероятност да вдигне кръвно. 

Дотук разходите за пътуването и изследванията в болницата и хотела на семейството са стрували 6000 лв., отделно лекарствата за този месец на Цецко са около 700лв. Сумата, която семейството трябва да подготви за предстоящите си консултации е приблизително 40 000 €, което е непосилно за тях. Всеки един от прегледите на Цеци с включени престой в болница и хотел ще е на стойност около 10 000 €.  Очаква се и по-обстойна конкретна оферта от Аджибадем (днес са проведени разговори с тях). Изпълнени сме с надежда...

 Знаем, че времената са трудни за всички, но молим който има възможност да помогне с колкото може.  Мечтаем за видим малкият слънчев Цветан здрав - да расте нормално, наравно с другите деца! 

Брагодарим ви! Светли коледни и новогодишни празници, бъдете здрави!

Виж още
Новини
26-ти януари 2024
Славена Славилова организира кампания за Цветан Борисов
Трансфер на средства към фонда за лечние на деца в чужбина
Дарение на средства към Фонда за лечение на деца в чужбина. Прехвърлена сума: 13553.47лв.
 
26-ти януари 2024
Славена Славилова организира кампания за Цветан Борисов
Новини
Здравейте, приятели!Ще трансферираме средствата към Фонда за лечение на деца, защото извън платформата събрахме достатъчна сума, за да проведем успешн...
 
Виж всички

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.