223.98 лв. дарени от 8000 лв.

Документи към Кампания


Бъдеще за Евгени

Казвам се Евгени Николов на 51 години,любащ съпруг и баща.През последните 10 години зрението ми отслабваше с всяка изминала година.През 2021 година направих консултация с офталмолог от Турция ,който ми даде надежда ,че ще може да възстанови зрението на дясното ми око,за съжаление лявото е напълно сляпо.

Надеждата ,че ще мога да виждам дори и с едното око ми дава сили и радост, че отново ще бъда пълноценен както за себе си така и за семейството си!

През Декември месец на 2021 година ми беше поставена леща в клиника Окан в Истанбул,резултата от поставената леща не закъсня и аз можех да се обслужвам сам ,не бях зависим от съпругата си, която ме придружаваше навсякъде,но за съжаление  се налага лещата да бъде сменена отново в клиника Окан в Истанбул.

Необходимата сума е 4 000 Евро без пътни разходи,сумата е непосилна за семейството ми.Моля всеки който има възможност да подкрепи каузата ми .Благодаря на всички, които ще ми подарят светлина и надежда !!!!


223.98 лв. дарени от 8000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
9.08 лв. преди 4 дни
avatar
11.31 лв. преди 1 седмица
avatar
97.31 лв. преди 1 седмица
avatar
97.92 лв. преди 1 седмица
avatar
8.36 лв. преди 1 седмица
Виж всички дарители
Дари
Сподели