Актуална информация за лечението на Габи 15.08.23гНа 21.07.23г. Габи бе приета в болницата заради инфекциозно заболяване, което се развиваше и лекарите прецениха, че искат да е под наблюдение. След като се увериха, че то се повлиява от предписаните медикаменти, Габи бе изписана на 24.07.23г с указания да продължи лечението в домашни условия.

Както обичайно, цялостното й състояние се проследяваше чрез регулярни кръвни изследвания. По план шестата химиотерапия трябваше да се проведе последната седмица на месец Юли, но за жалост отново бе забавена поради инфекциозното заболяване и бавното покачване на кръвните показатели.

Днес, 15.08.23г. Габи постъпи за 6-ти курс следоперативна химиотерапия, която трябва да е и последна от назначеното следоперативно лечение. Планът, очертан от д-р Бернбек (главният лекуващ лекар) е след приключване на 6-тия курс следоперативна химиотерапия да се изчака 3 седмици и ако всичко е наред, да се извърши операция по премахване на порт катетъра, през който се извършват вливанията. Тъй като винаги след приключване на химиотерапия възниква някакво усложнение, очакваме д-р Бернбек да ни информира какво ще се сучи след това. Вероятно отново ще се изчака възстановяване на кръвните показатели и тогава ще се вземе решение кога и дали момента е подходящ за операцията.

Разбира се, каквото и да се случи, ще ви държим в течение. Благодарим ви за подкрепата, сърдечността и куража, който вдъхвате на Габи всеки път! Честит празник мили хора! Желаем ви здраве, здраве и пак здраве!


Стартирай Кампания Открий Кампании
Сподели