Актуалната информация по отношение на лечението и състоянието на ГабиЗдравейте мили хора,

Продължаваме с актуалната информация по отношение на лечението и състоянието на Габи.

Получихме Доклада от патологията след извършената операция в гр. Есен и се радваме да споделим, че резултата е много добър – само 2 % витална туморна тъкан се открива след изрязването на тумора. Надяваме се, че последващата химиотерапия ще го елиминира напълно и ще го заличи завинаги от тялото на Габи.

За съжаление следващите редове няма да продължат в тази позитивна насока, тъй като от 23.02.23г. Габи е в болница с температура и повръщане. Първоначално лекарите установиха наличие на бактерия и започнаха лечение с антибиотик. Въпреки лечението, тя не се повлия и симптомите не изчезнаха. Смениха антибиотика, но симптоматиката продължи. Решиха, че бактерията е причинила инфекция, която е обхванала и порта, през който й се поставят всички медикаменти, както и химиотерапията и решиха, че трябва да се премахне.

На 07.03.23г. Габи претърпя операция за премахване на порта. Лечението с антибиотик продължи. Въпреки това, симптомите все още не отшумяват. Лекарите са взели още проби, които ще изследват както и ще направят Компютърна томография на главата й за да получат повече информация. Надяваме се, че скоро лекарите ще имат повече яснота на база резултатите от проведените тестове и ще предприемат подходящото лечение.

Всеки ден е предизвикателство и изпитание за силите и възможностите на организма на Габи. Възхищаваме се на желанието й и нестихващите й опити да се бори за оздравяването си. 

Въпреки мрачните дни се надяваме, че скоро Слънцето ще изгрее. Призоваваме ви да споменавате Габи в молитвите си и отново да я залеем с положителните си мисли и пожелания! Благодарим ви, бъдете здрави!


Стартирай Кампания Открий Кампании
Сподели