Актуални новини - как протича лечението на Габи в гр. ДортмундЗдравейте мили хора,

Продължаваме да ви държим в течение относно това как протича лечението на Габи в гр. Дортмунд:

На 16.04.2023г. Габи бе изписана от болницата след 3ти курс следоперативна химиотерапия. Последваха изследвания и физиотерапия по график.

На 26.04.2023г. Габи постъпи в болницата с висока температура и ниски кръвни показатели. Отново се оказа наличие на инфекция. По време на болничния престой тя претърпя едно кръвопреливания и едно преливане на тромбоцити. След като инфекцията бе овладяна и кръвните показатели стабилизирани, на 02.05.2023г. Габи бе изписана.

В домашни условия продължи възстановяването като главни акценти бяха възвръщане към пълноценното хранене и движение. Всяка инфекция при Габи е придружена с повръщане и тя бързо губи килограми. Наред с храненето се таргетираше и укрепването на мускулите чрез различни упражнения, изпълнявани у дома или в кабинета на рехабилитатора. Споделяме снимки на усилията и напредъка на Габи по време на сесиите в центъра за физиотерапия и рехабилитация.

Неизменна част от проследяващия процес са и редовните кръвни изследвания като наред с тях се проследява и показателя за наличие на инфекция. Поради отново ниските кръвни показатели се наложи още едно кръвопреливане и едно преливане на тромбоцити. Това е и причината лекарите все още да не стартират 4-тия курс следоперативна химиотерапия, който по план трябваше да е през първата седмица на Май. Очакваме скоро и той да започне, защото Габи брои дните до края на целия курс назначени химиотерапии, след който се надяваме на най-добрите новини!

Благодарим на всички за силната подкрепа и благопожелния. Бъдете здрави и нека срещате само добро по пътя си!


Стартирай Кампания Открий Кампании
Сподели