Актуални новини за лечението на Габи 14.09.23гАктуално

След незабравимия ден, изпълнен с камбанен звън и радост, Габи се прибра в квартирата. Последваха дни на рехабилитация и рутинните кръвни изследвания.

На 20.08.23 се наложи преливане на тромбоцитна маса, поради ниски кръвни показатели. Преливането премина без усложнения и Габи бе изписана.

Последва период от ново проследяване на кръвните показатели. Когато се забеляза покачване, Габи премина серия изследвания: компютърна томография на бели дробове и на крака в зоната на тазобедрената става, измерване на краката (за установяване на разликата в дължината им) преглед от кардиолог, който откри ирегулярност в сърдечния ритъм на Габи и реши да го проследи с холтер ЕКГ, консултация с анестезиолог и хирург и проследяващия лекар.

След направените изследвания и получените резултатите се взе решение Габи да претърпи операция за премахване на порт катетъра на 11.09.23. Операцията протече по план и без усложнения и още на същия ден Габи бе изписана. Последваха регулярни прегледи на оперативната рана и проследяване на кръвните показатели, както и указания как ще се извършва проследяването, след като лечението вече е приключило.

(Снимката е направена минути преди операцията за премахване на порт катетъра)

С радост можем да кажем, че болките след операцията вече отшумяват и кръвните показатели на Габи вървят нагоре и поради това лекари са й дали зелена светлина за прибиране към България. При тези новини, Габи бе във възторг, тъй като се притесняваше, че може да посрещне и този си рожден ден (20.09.2009) далеч от дома и близките си. Вече работим по организирането на прибирането й. Ще ви държим в течение.

Благодарим ви безценната и нестихваща подкрепа! Благодарим, че ви има! Честит празник мили хора! Желаем ви здраве, здраве и пак здраве!


Стартирай Кампания Открий Кампании
Сподели