Бъдеще за Габи

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0
3662 Дарители
205137.91 лв. дарени от 500000 лв.
Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Организатор
Веселка Павлова
Бенефициент
Габриела Павлинова Хаджиева
Крайна дата
Приключила
Налична сума
89769.61 лв.
Веселка Павлова организира кампания за Габриела Павлинова Хаджиева
Приключила
Налична сума
89769.61 лв.

Операция на 25.01.2023г.

5-ти февруари 2023
Операцията на Габи бе в 08:00ч. сутринта на 25.01.2023г. Самата операция бе около 4 часа, а след това Габи прекара още 2 часа в залата за следоперативно възстановяване. Малко след това я преместиха в стаята й. За наше щастие, операцията
е преминала според плана и очакванията на хирурзите. Те самите ни казаха, че са доволни от това как е протекла и че са изрязали тумора в планираните граници и са поставили протезата. Следващите дни следяха възстановяването, както и за всякакви възможни усложнения. След операцията Габи имаше силни болки, имаше температура, но за щастие всичко отшумя за няколко дни и с помощта на не много тежки медикаменти.След 2 до 3 седмици се очаква и резултата от биопсията на тумора, след което ни обясниха, че ще се свика Тумор Борд за препоръки за последващо лечение.Вярваме, че по-добрите дни предстоят. Благодарим от все сърце за подрепата ви! Бъдете здрави!

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.