27608.01 лв. дарени от 84951 лв.

Документи към Кампания


Бъдеще за Краси

Здравейте близки, приятели и хора с отворени сърца за помощ.

Казвам се Красимира. Към вас се обръщам с огромен зов за помощ. Когато човек е здрав и си мисли, че света е в краката му, не забелязваме дребните неща. Когато ни връхлети болест се радваме и на цъфналото цвете и на врабчето в локвата.

От 10 години се боря с болестта на Devik (вид на множествената склероза)- оптикомиелит. Ежегодно правя по няколко пристъпа придружени с лечение в болница с огромни дози кортикостероиди, като всяка година състоянието ми се влошава все повече и повече. В първите години пристъпите бяха по-редки, но сега зачестиха и се превърнаха в АД. Аз съм енергичен, позитивен човек, постоянно в движение, а сега съм толкова безпомощна и прикована на легло. Не можеш да се измиеш, облечеш, нахраниш, да се помръднеш в леглото или да отидеш до тоалетна. Ако не беше дъщеря ми с мен, щях да умра.

За това сега имам нужда от вашето състрадание и надежда. Тази безпомощност ме е отчаяла, защото в България няма лечение за болестта ми. Свързахме се с клиника Liv Hospital Istanbul в Турция, изпратихме документи и от там получихме оферта за изследвания и консултации, но сумата е непосилна за мен и моето семейство. След направа на изследванията има шанс да започна нов живот след провеждане на лечение със стволови клетки, което е дало добър резултат при други хора, с моята съдба.

За това се обръщам със зов за помощ към вас.

Няма значение с колко можете да ми помогнете, аз вярвам, че заедно ще успеем. Вярвам, че ще отворите сърцата си и ще ми помогнете да изживея пълноценно и достойно едни от най-хубавите години, които вярвам, че предстоят, защото имам две прекрасни внучета и те ми дават сили да продължавам да се боря.

Благодаря на всеки, който ще добави парченце от себе си, в убийствения пъзел, който животът ми е отредил.


Новини по кампанията

Одобрено изплащане
15-ти февруари 2024

Здравейте, приятели! Остават още 2 плазмоферези, като подобренията вече започнаха да са на лице. Започнаха да ни посещават физиотерапевти, с които да...

Плащане по фактура: 25362.4 лв. Транзакционна такса: 45.31 лв. Фактура:   Виж Документa
Спешно набиране на средства! Трета Плазмофереза премина успешно
14-ти февруари 2024

Здравейте, приятели! Времето навън е мрачно, но усещам, че в мен започва да се заражда светлината на новото начало. Започвам да усещам тялото си отнов...

новина
Успешно провеждане на втората плазмофереза
10-ти февруари 2024

Днес успешно премина и втората плазмофереза. Този път нямаше усложнения и започваме да виждаме подобрение в двигателните функции.  Моля, помогнете ни...

новина

Виж Всички новини по кампанията

27608.01 лв. дарени от 84951 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
9.34 лв. преди 9 часа
avatar
19.15 лв. преди 9 часа
avatar
48.71 лв. преди 10 часа
avatar
19.15 лв. преди 13 часа
avatar
33.82 лв. преди 14 часа
avatar
29.03 лв. преди 14 часа
avatar
19.15 лв. преди 14 часа
avatar
19.15 лв. преди 15 часа
avatar
98 лв. преди 1 ден
avatar
1.47 лв. преди 1 ден
Виж всички дарители
Дари
Сподели