Старт на лечението в ИстанбулЗдравейте, приятели! 

Последните месеци бяха кошмарни за мен и моето семейство. Получавах пристъп след пристъп през няколко седмици и ме приемаха и изписваха от болницата в София без никакво подобрение. Не можех да си представя как ще стигнем до Турция, за така нужното ми лечение.

И ето, че с много късмет и непоклатим дух днес най-накрая ме приеха в болница Медипол в Истанбул. Започвам да виждам светлината в този тъмен и мрачен тунел от изпитания, които съдбата ми е отредила. 

След обстоен преглед при доцент д-р Йозге Дюз и още няколко специалиста ми назначиха лечение с Плазмофереза, като процедурите за сега ще бъдат 5 на брой, всяка от които ще струва 6 000€. Болничният престой се предвижда да бъде около 10-15 дни, като всяка нощувка е 350€. 

Това е единственият вариант, който ми се предлага за да се излекувам и да свърши този кошмар. С ваша помощ успяхме да съберем парите за изследванията, за което дълбоко и искрено ви БЛАГОДАРЯ! 

Сега имам още по-голяма нужда от вашата помощ, защото сумата за лечението ми е непосилна за мен и за моето семейство, а трябва да бъде заплатена в рамките на седмица или няма да бъде проведено лечение. 

Благодаря на всички, които ще отворят сърцата си за мен и ще ми помогнат да оздравея и да изживея пълноценно и щастливо живота, който вярвам, че ме очаква.

БЛАГОДАРЯ ВИ!!!


Стартирай Кампания Открий Кампании
Сподели