7094.25 лв. дарени от 200000 лв.

Документи към Кампания


Бъдеще за малкия Христо

Здравейте!
Аз съм Христо и съм само 3годинки и половина.Обожавам да играя с връстниците си, но мама казва, че тежка болест убива мускулите ми и скоро няма да мога да тичам с тях, ако вие не ми помогнете.
Може би съм късметлия, защото ми я откриха случайно много преди да се появят симптомите. До 27 август, когато влязох в болница с много висока температура, изобщо не подозирах, че имам толкова тежък здравословен проблем. Заради високите нива на чернодробни ензими лекарите решиха да ми направят генетични изследвания. Диагнозата мускулна дистрофия се стоварва върху живота ми и върху живота на цялото ми семейство на 28 ноември 2022 г., когато излязоха резултатите от тях.
Оттогава до днес родителите ми се борят да имам детство като на всички деца и да ми осигурят качествен живот в бъдеще. Лекари в клиника в Турция смятат, че могат да забавят болестта с терапия със стволови клетки в клиника. Благодарение на хора като вас - с добри сърца, първото вливане вече е направено, но през 2023 г. трябва да получа още пет. 
Мама и тате нямат никаква представа колко средства ще са им необходими, за да бъда дете като всички. Терапията ми трябва да продължи с години, за да се забави развитието на болестта. Ако организмът не се поддържа, прогнозите са за не повече от 25 години живот, голяма част от които ще трябва да прекарам в инвалидна количка заради атрофията на мускулите. Няма да мога да тичам, да играя, да върша любимите си неща. Но вярвам, че вие можете да сътворите чудо и да ми помогнете в моята битка за качествен живот.


7094.25 лв. дарени от 200000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
Сподели
avatar
4.16 лв. преди 1 седмица
avatar
19.22 лв. преди 1 седмица
avatar
38.31 лв. преди 1 седмица
avatar
2.46 лв. преди 3 седмици
avatar
77.44 лв. преди 3 седмици
avatar
6.4 лв. преди 3 седмици
avatar
9.07 лв. преди 3 седмици
avatar
18.89 лв. преди 3 седмици
avatar
48.18 лв. преди 3 седмици
avatar
3.44 лв. преди 1 месец
Виж всички дарители
Дари
Сподели