Бъдеще за Нели

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0

Бъдеще за Нели

14 Дарители
0 лв. дарени от 60000 лв.
Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Бенефициент
Нели Цветанова Иванова
Крайна дата
Приключила
Налична сума
0 лв.
Нели Цветанова Иванова организира кампания за Нели Цветанова Иванова
Приключила
Налична сума
0 лв.

Казвам се Нели Иванова, 54 годишна от град Ботевград. На 21 май разбрах, че имам рак на гърдата. Направих изследвания, насрочиха операция. "Доброкачествен рак"…констатира лекарят, "На добрите хора винаги се случват добри неща", успокояваха ме приятелите.."Всичко вече е зад гърба ни" , въздъхнаха роднините ми..

Животът продължи, тихо и спокойно. Отдадох се на работа, на срещи с приятели и бях благодарна, че съм здрава. Постепенно започнах да изпитвам болка в краката, колената, кръста и станах трудно подвижна. Направих нови изследвания. Ракът се беше върнал с пълна сила.. беше се разпространил по гръбнака ми, беше разял хрущяла на краката ми.  Посетих различни специалисти, чух различни мнения, спешно трябваше да започна химиотерапия.

Дадоха ми надежда в клиника КОЧ в Турция. Около 30 хиляди евро беше сумата за първия курс на лечение. Сумата бе непосилна за семейството ми. Тогава се включиха приятели, познати и непознати хора от различни краища на България. Трогнаха ме до сълзи, всички се обединиха  около каузата "Да помогнем на Нели да оздравее". Създаде се фейсбук група, направи се благотворителен концерт, включиха се хора, ръководството на общината, фирми, институции, Човеци с главно Ч. Да кажа благодаря е малко, но никой от тях не го направи за благодарност. Всеки един момент усещах подкрепа и съпричастност.

След завършването на първия курс от лечението и проведените последващи прегледи, то трябва да продължи. Лекарите казват, че има надежда. Аз съм силен, позитивен и борбен човек. Силните хора са родени да водят тежки битки. Идва Коледа и искам да си пожелая здраве. Здраве за мен и за всеки един от Вас, хората, които имате желание да ми подадете ръка, за да продължа борбата и да довърша лечението си.

Казвам се Нели Иванова, 54 годишна от град Ботевград. Благодаря Ви, че съпреживяхте моята история! Благодаря Ви за позитивната енергия, която ми изпращате мисловно! Благодаря Ви за финансовата подкрепа, ако имате възможност да ми окажете, за да продължа борбата си и да победя рака!

Виж още
Новини
9-ти февруари 2024
Нели Цветанова Иванова организира кампания за Нели Цветанова Иванова
Трансфер на средства
Дарение на средства от кампания Бъдеще за Нели към кампания Да помогнем на Миленка в борбата с рака. Прехвърлена сума: 509.08лв.
 
Виж всички

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.