495.32 лв. дарени от 60000 лв.

Документи към Кампания

  • Оферта Нямам оферта за втори курс на химиотерапия, сега съм във възстановителен период от първия курс, при следващото посещение на болницата ще изискам оферта, която ще прикача. В момента по думите на лекарите в турската клиника и спрямо първия курс на химиотерапия ще са необходими 30 000 евро. (при медицинската док. е приложена)
  • Епикриза Виж Документите

Бъдеще за Нели

Казвам се Нели Иванова, 54 годишна от град Ботевград. На 21 май разбрах, че имам рак на гърдата. Направих изследвания, насрочиха операция. "Доброкачествен рак"…констатира лекарят, "На добрите хора винаги се случват добри неща", успокояваха ме приятелите.."Всичко вече е зад гърба ни" , въздъхнаха роднините ми..

Животът продължи, тихо и спокойно. Отдадох се на работа, на срещи с приятели и бях благодарна, че съм здрава. Постепенно започнах да изпитвам болка в краката, колената, кръста и станах трудно подвижна. Направих нови изследвания. Ракът се беше върнал с пълна сила.. беше се разпространил по гръбнака ми, беше разял хрущяла на краката ми.  Посетих различни специалисти, чух различни мнения, спешно трябваше да започна химиотерапия. Дадоха ми надежда в клиника КОЧ в Турция. Около 30 хиляди евро беше сумата за първия курс на лечение. Сумата бе непосилна за семейството ми. Тогава се включиха приятели, познати и непознати хора от различни краища на България. Трогнаха ме до сълзи, всички се обединиха  около каузата "Да помогнем на Нели да оздравее". Създаде се фейсбук група, направи се благотворителен концерт, включиха се хора, ръководството на общината, фирми, институции, Човеци с главно Ч. Да кажа благодаря е малко, но никой от тях не го направи за благодарност. Всеки един момент усещах подкрепа и съпричастност.

След завършването на първия курс от лечението и проведените последващи прегледи, то трябва да продължи. Лекарите казват, че има надежда. Аз съм силен, позитивен и борбен човек. Силните хора са родени да водят тежки битки. Идва Коледа и искам да си пожелая здраве. Здраве за мен и за всеки един от Вас, хората, които имате желание да ми подадете ръка, за да продължа борбата и да довърша лечението си.

Казвам се Нели Иванова, 54 годишна от град Ботевград. Благодаря Ви, че съпреживяхте моята история! Благодаря Ви за позитивната енергия, която ми изпращате мисловно! Благодаря Ви за финансовата подкрепа, ако имате възможност да ми окажете, за да продължа борбата си и да победя рака!


495.32 лв. дарени от 60000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
4.42 лв. преди 3 седмици
avatar
19.22 лв. преди 3 месеца
avatar
48.8 лв. преди 4 месеца
avatar
58.66 лв. преди 5 месеца
avatar
48.8 лв. преди 5 месеца
avatar
105.99 лв. преди 6 месеца
avatar
1.47 лв. преди 6 месеца
avatar
9.36 лв. преди 6 месеца
avatar
5.41 лв. преди 6 месеца
avatar
95.09 лв. преди 6 месеца
Виж всички дарители
Дари
Сподели