8922.82 лв. дарени от 9188 лв.

Документи към Кампания


Бъдеще за Стефани

Спешно!!! Моля !!! До началото на декември!!!

Здравейте,

Казвам се Жана Тодорова и се обръщам към вас с молба за помощ и подкрепа за дъщеря ми Стефани. Аз съм самотен родител и за мен е невъзможно да подкрепя нуждите на дъщеря ми.

Стефани се роди в седмия месец с тегло от 1300гр. , а няколко месеца след това беше диагностицирана с диагнозата детска церебрална парализа – ДЦП. От 10 месечна възраст тя прави интензивна рехабилитация състояща се от 10 рехабилитации седмично, 2 водни рехабилитации и работа с ерготерапевт и логопед. В следствие на тази упорита работа днес тя успява да пълзи, да стои изправена за кратко и да прави по няколко крачки сама без упора. Стефани е едно много добро, борбено и умно дете. Тя е изключително активна, а желанието и да бъде като другите деца я мотивира да работи и прави рехабилитация с усмивка.

До този момент Стефани успя да опровергае и надхвърли всички очаквания на лекарите за целият ѝ живот. Тя е едно много умно дете, осъзнаващо физическите си ограничения и с огромно желание да ги преодолее. Борбеността ѝ е и моята най-голяма мотивация да търся помощ с която да я подкрепя и да и дам шанс да постигне така мечтаните резултати.

На този етап Стефани е постигнала почти максимума на възможностите си без медицинска намеса и вече е ясно, че единствения път напред е чрез освобождаване на спастичността с помощта на процедура наречена фибротомия. Тази процедура се прави наи-успешно в Сърбия, където ходят и почти всички деца с нейната диагноза. Лекарят, който я извършва не живее там и графика му е изключително запълнен. Успяхме да се впишем за манипулацията за посещението му в началото на декември и се налага да съберем необходимата сума изключително бързо.

В момента аз нямам възможност да покрия разходите за тази процедура, която е на стойност 3800 евро и не се покрива от здравната каса. Без тази манипулация Стефани няма почти никакви шансове да проходи самостоятелно.

Обръщам се към вас със свито сърце и молба да подкрепите дъщеря ми Стефани. Тя се бори изключително много, без тази процедура напредъка, който може да получи е толкова ограничен, че почти ще обезсмисли нейните усилия, мотивацията за борба и ще отнеме надеждите ѝ за равностоен живот.

Благодаря предварително, всяка подкрепа е безценна за нас!


Новини по кампанията

Вече по-близо до целта
10-ти ноември 2023

Скъпи дарители, скъпи приятели, Думите не ми достигат да изкажа благодарността си към Вас и екипа на Павел Андреев. Успяхме да съберем средствата за...


Виж Всички новини по кампанията

8922.82 лв. дарени от 9188 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
19.15 лв. преди 1 ден
avatar
48.71 лв. преди 1 ден
avatar
38.78 лв. преди 2 дни
avatar
98 лв. преди 4 дни
avatar
97.95 лв. преди 1 седмица
avatar
48.71 лв. преди 1 седмица
avatar
19.15 лв. преди 1 седмица
avatar
2.41 лв. преди 1 седмица
avatar
98 лв. преди 1 седмица
avatar
95 лв. преди 1 седмица
Виж всички дарители
Дари
Сподели