Бъдеще за Стефани

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0
178 Дарители
10880.05 лв. дарени от 9188 лв.
Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Организатор
Жана Тодорова
Бенефициент
Стефани Мартин Петрова
Крайна дата
Приключила
Налична сума
2810.85 лв.
Жана Тодорова организира кампания за Стефани Мартин Петрова
Приключила
Налична сума
2810.85 лв.

Вече по-близо до целта

10-ти ноември 2023

Скъпи дарители, скъпи приятели,

Думите не ми достигат да изкажа благодарността си към Вас и екипа на Павел Андреев. Успяхме да съберем средствата за операцията благодарение на Вас! Сърцето ми се беше свило, аз наистина не виждах как ще успея да предоставя на дъщеря си това от което има нужда, а в главата ми не спираха да кънтят думите "трябва да направите фибротомия, ако искате развитието и да продължи и тя да проходи самостоятелно". Вие, скъпи дарители, направихте това възможно, борбата ни продължава само и единствено благодарение на Вас, а мечтите ни за един равностоен живот и щастливо детство се завърнаха!

Стефани ще продължи с интензивните процедури след операцията, което е задължително за всички след фибротомия, но ще знае, че те ще я доведат до мечтаните резултати -стабилна, самостоятелна походка!

В тази връзка отново се обръщам към вас с молба за подкрепа. Рехабилитациите ще успеем да покрием, но ще имаме сериозни затруднения с ерготерапията. Днес увеличих целевата сума в платформата, като заложих в нея и 6 месеца ерготерапия. 
Благодаря Ви от цялото си сърце! Вие сте пример за подражание, вие сте пример и за дъщеря ми, която вече знае колко важно е да се помага!

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.