👼 Кампанията “Бъди ангел-спасител за Теди” е УСПЕШНА! 
Кампанията “Бъди ангел-спасител за Теди” е УСПЕШНА!

Скъпи дарители, кампанията за малкия Теди приключи успешно! Средствата са събрани. Сумата от малко над 10,000 лева, която се събра чрез платформата ще бъде преведена в кратки срокове. (очакваме становище и зелена светлина от клиниката в Германия). След това тук ще бъде публикувано и платежното нареждане, както правим с всяка друга кампания! Платформата ни държи на отчетността и на това да се вижда как се изразходват средствата на дарителите.

За тези от вас, които не са в течение с кампанията, припомняме:

"Казвам се Гери и съм майка на Теодор Борисов (Теди). Теди е малко прекрасно детенце. Страда от много рядко и тежко заболяване - левкодистрофия. В следствие на него той не може да стои, да ходи, да говори и е изцяло на моите грижи и любов. Тежката диагноза му отне много, но не му взе най-ценното усмивката и моята надежда.

На Теди му престои операция във Виена. В следствие на заболяването и  това че не ходи и не седи са му извадени и двете тазобедрени стави. Налага се операция в  най-кратки срокове, ако не бъде извършена  ще започнат болките и изкривяване на гръбначния стълб. Отглеждам Теди сама, заедно със сестричката му. За мен това е пореден тежък удър, след като през 2013 година изгубих второто си детенце."

Пожелаваме на Теди успешна операция и благодарим за доверието в платформата!


Стартирай Кампания Открий Кампании
Сподели