Бъди ангел-спасител за малкия Теди

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0
712 Дарители
32819.52 лв. дарени от 35000 лв.
Бенефициент
Теодор Димитров Борисов
Крайна дата
Край след 19 дни
Налична сума
7508.94 лв.
Гергана Ивова Димитрова организира кампания за Теодор Димитров Борисов
Край след 19 дни
Налична сума
7508.94 лв.

За усмивката на Теди

22-ри април 2024

Скъпи приятели . Както много пъти съм споделяла с вас след двете проведени тежки операции на тазобедрените стави Теди, се нуждае от всекидневна рехабилитацията. Тя е скъпо скъпоструваща и непосилна за мен като родител ,които отглежда сам детето си.

Средствата за рехабилитация на Теди намаляват ,за това за пореден път се обръщам към Вас с цялото си майчино сърце да подкрепите Теди в неговата борба.

Рехабилитацията е жизнено важна за неговото състояние, той се изправи на крачета и прави опити с моя подкрепа да извърви първите си крачки. Без средства няма как да продължим напред. Моля ви бъдете но нас, бъдете до Теди в неговото изпитание! ❤️

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.

Платформата започва процес по смяна на валутата от ЛЕВА в ЕВРО. Опцията "дарение по IBAN" е временно спряна, за да се сменят сметките към еврови. НЕ дарявайте по сметки на фондацията, които откривате извън платформата!