Безгрижно детство за Преси

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0

Безгрижно детство за Преси

86 Дарители
4865.47 лв. дарени от 20000 лв.
Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Организатор
Надежда
Бенефициент
Преслава Василева Василева
Крайна дата
Приключила
Налична сума
0 лв.
Надежда организира кампания за Преслава Василева Василева
Приключила
Налична сума
0 лв.

Здрасвейте, това е историята на Преси:

Още в първите часове след раждането си Преси повръща изключително голямо количество кръв и след проведени изследвания се установява, че има сепсис. Лекарите ѝ дават едва 3-4% шанс за живот, но тя е борец и се справи с тежката инфекция.

Не след дълго на 4 месечна вързраст започнахме да забелязваме, че има физическо изоставане и на 8 месеца бе диагностицирана с ДЦП. Вече четири години Преси посещава необходимите ѝ за прохождане и самостоятелен стоеж рехабилитации. Също така посещава и логопед, защото все още не е вербална. Малко по малко тя успява да се задържа и да усвоява нови умения, но има още много.

Сега се нуждаем от вашата помощ за да може Преси да продължи с ежедневните си рехабилитации и да има шанс да играе заедно с другите деца.

Преси посещава рехабилитационен център Елит 17 plus в град Търговище, където ежедневно провежда по две рехабилитации на стойност 40 лева всяка, които включват масажи, позициониращи упражнения, вървене с помощни средства и ерготерапия. Както и провежда терапия с логопед два пъти седмично, който час е на стойност 40 лева и включва масаж на устат и ръцете, игри развиващи ума и фината моторика както и упражнения за произнасяне на звуци.

Обръщаме се към ВАС с молба да подкрепите Преси, защото сумата за нейното лечение е непосилна за нас. Благодарим Ви!

Виж още
Новини
5-ти април 2024
Надежда организира кампания за Преслава Василева Василева
Одобрено изплащане
За сега кампанията е прекратена, ще я подновим при нужда, детето е в същото състояние както при стартираме на кампанията.
4864.27 лв. Плащане по фактура
1.2 лв. Транзакционна такса
Виж всички

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.