Дарете първи! Цел: 8000 лв.

БЪЛГАРСКИ БОЖЕСТВЕНИ РИТМИ - ТЕЛЕВИЗИЯТА НА БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА

BBRTV - London е основана на 10.04.2013 в Лондон, Великобритания с цел обединение на всички българи по света чрез изконните български традиции и култура. Вече 10 години група ентусиасти работим за развиването и надграждането на телевизията, като присъединяваме все повече поддръжници за осъществяването на каузата.

Това, което сме подели като инициатива и вече го правим, е продиктувано единствено и само от любовта към Родината. Имаме много цели и сме реализирали част от тях, въпреки трудностите! Ние знаем много добре, че народ, който не поддържа традициите си, е обречен на забвение! Затова искаме да поддържаме жив българския дух не само в България, а и у сънародниците ни извън пределите на Родината; да предадем обичаите и традициите си на поколението българчета, които растат на чужда земя, да направим така, че те да не забравят кои са и откъде идват! Длъжни сме, длъжници сме – на славната ни история, на поколенията преди нас, на потеклото си и на поколенията, които ще продължат това потекло. Не трябва да позволяваме глобализацията да ни заличи, защото ние сме нация с богата история, култура и традиции, светът има нужда и от нас! Ако решите да ни подкрепите, да бъдете част от написването на историята на Първата българска телевизия в Лондон, а сега вече и в България, ще се радваме да ни подкрепите!


Дарете първи! Цел: 8000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
Сподели
Дари
Сподели