3443.81 лв. дарени от 140400 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).

Документи към Кампания


Да дадем надежда и шанс на Алекс да ходи

Алекс е родена с рядката диагноза „билатерална фибуларна хемимелия” – липсата на т.нар. малък пищял и на двете й крачета. Съдбата й отреди още от малка да се бори. На двумесечна възраст за период от два месеца се наложи да гипсират и двете й крачета, заради валгусно изкривяване. След премахването на гипса трябваше да изтърпи и пластмасовите ортези, за да не се изкривят отново крачетата. Но това не беше почти нищо, когато на 1 година и 6 месеца премина и през първата си операция, заради деформация на двете коленни стави. Възстановяването й беше трудно и мъчително, както за нея, така и за нас като родители да гледаме как страда и трудно можехме да й помогнем. Тя е нашият малък ГОЛЯМ герой! Изтърпя, както проблемите, които й създаде специалният гипс, обхващаш кръста и двете й крачета едновременно, така и неудобните специални брекети за прохождане. Физиотерапията и рехабилитацията започнаха болезнено и без желание от нейна страна, но в последствие те се превърнаха в ежедневие за всички ни. Въпреки всичко резултатата от това си заслужаваше! Ние я видяхме да стои права (преди това не можеше) и не само това, но тя направи и своите първи стъпки. Радост голяма - както за нея, така и двойно по-голяма за нас! За съжаление, за да видим Алекс да стои по-стабилно и да ходи балансирано и нормално като другите деца, тя трябва да изживее още една операция за реконструиране и изправяне на глезените и още един етап на възстановяване. Вярваме, че с наша помощ тя ще изтърпи всичко, но за да преминем и през това, ние се обръщаме отново за помощ към всички Вас, които бяхте наша опора, помощ и подкрепа през тези три години. Знаем че в тези трудни времена много хора са финансово затруднени или други имат подобни проблеми, но нямаме друга възможност да покрием разходите за лечението на нашето дете, затова добри хора ви молим за ПОМОЩ!!!🙏🙏🙏 Сумата и този път е непосилна за нашето семейство - стойността на операцията и придружаващите разходи към нея е около 100 000 $. Времето е твърде кратко! Само след два месеца ние трябва да пътуваме за Варшава, Полша. Там в Paley European Institute д-р Пейли трябва да извърши и вторият етап от лечението на Алекс. За да можем и него да осъществим пак се обръщаме към Вас и Ви молим от сърце, помогнете ни да видим здраво и щастливо детето ни! Тъй като държавата отказа да ни финансира Вие останахте единственият ни шанс Алекс да стъпи смело на двете си крачета и да спрем мъката и страданието й!🙏🙏🙏 Ще бъдем безкрайно благодарни, ако желаете да ни помогнете по един от следните начини или поне споделяйте, за да достигне до повече хора! Нека да дадем НАДЕЖДА и ШАНС на Алекс да ходи! Нека да запазим хубавата й усмивка! БЛАГОДАРИМ!!!❤🙏❤🙏❤🙏


Новини по кампанията

Трансфер на средства
5-ти април 2023

Дарение на средства от кампания Да дадем надежда и шанс на Алекс да ходи към кампания Живот за Мишо. Прехвърлена сума: 19.02лв.

Одобрено изплащане
29-ти януари 2023

Получихме заповед за одобрение за плащане операцията и транспорта на Алекс от НЗОК. Останалите придружаващи разходи ги поемаме ние. Към момента спирам...

Изплатена сума към бенефициента: 3442.61 лв. Транзакционна такса: 1.2 лв.

Виж Всички новини по кампанията

3443.81 лв. дарени от 140400 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
-19.02 лв. преди 5 месеца
avatar
19 лв. преди 7 месеца
avatar
19.19 лв. преди 8 месеца
avatar
9.36 лв. преди 8 месеца
avatar
9.25 лв. преди 8 месеца
avatar
19.15 лв. преди 8 месеца
avatar
19.22 лв. преди 8 месеца
avatar
9.36 лв. преди 8 месеца
avatar
4.43 лв. преди 8 месеца
avatar
47.32 лв. преди 8 месеца
Виж всички дарители
Сподели