Да дарим живот на Ачо!

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0

Да дарим живот на Ачо!

216 Дарители
47654.88 лв. дарени от 100000 лв.
Организатор
Гергана Гюргенева
Бенефициент
Ангел Димитров Героев
Крайна дата
Край след 37 дни
Налична сума
5274.88 лв.
Гергана Гюргенева организира кампания за Ангел Димитров Героев
Край след 37 дни
Налична сума
5274.88 лв.

Здравейте,добри хора!

Казвам се Гергана и се боря за живота на мъжа си. Ангел Героев е на 40 години от град Разград.През края на 2021г животът ми,както и на цялото ни семейство се преобърна,когато на Ачо му излезна топче под дясната подмишница,то нарастваше със светкавична сила.Започнахме да обикаляме и да търсим мнения от различни специалисти и доктори.Така в дълго лутане се озовахме в гръдна хирургия във Варна.Там му беше направена биопсия и не след дълго разбрахме за коварната болест и му беше поставена диагноза ПЛЕЙОМОРФЕН САРКОМ.

Започнахме лечение в България,но докторите казаха,че не може да се направи операция и единственото решение е лъчетерапии и химиотерапии.И така започнахме неговото лечение.Преминахме през 30 лъчетерапии и 6 химеотерапии,след лъчетерапиите му беше направен скенер и устонавиха,че има разсейки на надбъбречната жлеза и черен дроб и след това му бяха направени химиотерапиите,след които му беше направен скенер отново и се оказа,че след 1г и 4м лечение тук няма ефект..

След тази неприемлива за нас новина и мнения на близки решихме да потърсим помощ от специалисти извън нашата страна и така стигнахме до болница "Johns Hopkins Medicine" Anadolu в Истанбул. Започнахме лечение там.След направен генен тест,назначиха лечение с химиотерапии,за които офертата ни е близо 60 000лв за първоначално лечение,но това са първоначално нужните средства,които може би ще нарастват в процеса на лечение.

За това Ви моля добри хора,подайте ръка на един жадуващ за живот мъж,помогнете на семейството ми да се запази цяло и отново до водим нормален и пълноценен живот.

Виж още
Новини
26-ти април 2024
Гергана Гюргенева организира кампания за Ангел Димитров Героев
Да дарим живот на Ачо! 26.04.24г
Здравейте,благодетели и приятели на Ачо! Нашата борба продължава...лечението за сега минава добре,но предстоят още много терапии. На 13.05.2024г. пред...
 
24-ти април 2024
Гергана Гюргенева организира кампания за Ангел Димитров Героев
Одобрено изплащане
Здравейте благодетели на Ачо.Ние отново сме в болницата за поредната имунотерапия за която трябва да заплатим 2500 евро,но средствата в сметката му са...
1764 лв. Плащане по фактура
40 лв. Транзакционна такса
2-ри април 2024
Гергана Гюргенева организира кампания за Ангел Димитров Героев
Да дарим живот на Ачо!
📣📣🆘️ Здравейте мили хора, обръщам се към вас за пореден път с молба за помощ! Ачо премина през последните две химиотерапии, сега предстоят две имунот...
 
Виж всички

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.