Да дарим живот на Ачо!

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0
214 Дарители
47130.96 лв. дарени от 100000 лв.
Организатор
Гергана Гюргенева
Бенефициент
Ангел Димитров Героев
Крайна дата
Край след 42 дни
Налична сума
4750.96 лв.
Гергана Гюргенева организира кампания за Ангел Димитров Героев
Край след 42 дни
Налична сума
4750.96 лв.

Да дарим живот на Ачо!

2-ри април 2024

📣📣🆘️ Здравейте мили хора, обръщам се към вас за пореден път с молба за помощ!

Ачо премина през последните две химиотерапии, сега предстоят две имунотерапии с интервал от 20 дни, след което отново скенер, от който зависи лечението занапред.

Средствата са изчерпани до минимум за последната химиотерапия се наложи да доплати със събраните парички от благотворителния концерт. Знам, че има добри хора, които ще споделят поста ми, други ще изпратят макар и малка сума но от сърце, трети ще подминат, а четвърти ще злословят.

Повярвайте ми изпитвам всеки път притеснение, когато се налага да потърся помощта ви, но и силно се надявам точно на вас, тези които не спират с левче,два да правят чудеса. Чудо го наричам, защото благодарение на всички вас, лечението продължава повече от година и шансовете се увеличават за добър краен резултат.

Сумата необходима на Ачо за предстоящите две имунотерапии и скенера е около 8000 евро. Много е но никой не те пита от къде и как просто ако искаш да живееш трябва да ги имаш.

Моля ви от все сърце помогнете дори и с малко, и най вече споделяйте да достигне до повече хора. Огромно благодаря на всички ви!

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.