Да дарим живот на Ачо!

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0
216 Дарители
47654.88 лв. дарени от 100000 лв.
Организатор
Гергана Гюргенева
Бенефициент
Ангел Димитров Героев
Крайна дата
Край след 37 дни
Налична сума
5274.88 лв.
Гергана Гюргенева организира кампания за Ангел Димитров Героев
Край след 37 дни
Налична сума
5274.88 лв.

Да дарим живот на Ачо! 28.02.24г

28-ми февруари 2024

Скъпи приятели,Ачо отново има нужда от вашата ПОМОЩ! Молим ви да не го изоставяме сега, след толкова преодолени изпитания! МОЛИМ ви отново за максимално споделяне! МОЛИМ ви за финансова помощ! МОЛИМ ви за подкрепа! Да му помогнем да премине и през това! Ачо толкова много се бори и вярва, че ще оздравее...Нека отново му покажем, че сме до него, че не е сам, че Доброто е искрицата божественост, заложена у всеки един от нас!"

На 26.02 на Ачо му беше назначен обстоен преглед изследвания скенер.Слава Богу този път лекарите ни вдъхнаха надежда с положителен резултат,където беше установено че метастазите се повлияват от последните химиотерапии и някои от тях вече ги няма а други са в стопор. Какво предстои от тук нататък, има назначени още 2 курса химиотерапия и имунотерапия след което лечението ще продължи само с имунотерапия за неопределено време,когато получим информация ще ви уведомя.Двата курса химиотерапия и имунотерапия са на стойност 17000евро това е първоначалната сума,която трябва да съберем възможно най скоро,защото на 4.03. е първия курс.Силно се надявам,че вашата съпричастност и милосърдие ще ни помогнат и този път.

Вярваме силно,че всичко което правите за Ачо не е напразно и резултатите са на лице.

Благодарим на всички вас благодетели,че с всяко едно дарение правите Ачо още по силен и вярващ!

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.