Да подадем ръка на Марио

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0

Да подадем ръка на Марио

240 Дарители
6213.26 лв. дарени от 93000 лв.
Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Организатор
Viktor
Бенефициент
Марио Ангелов Карагьозов
Крайна дата
Приключила
Налична сума
0 лв.
Viktor организира кампания за Марио Ангелов Карагьозов
Приключила
Налична сума
0 лв.

Здравейте, казвам се Виктор и съм най-добър приятел на Марио от 10 години.

Смело мога да кажа, че Марио е най-добрия човек който познавам, винаги е гледал напред с усмивка независимо през какво е преминал.

През годините съм го виждал да се мъчи с множество заболявания, но той винаги продължаваше напред и гледаше да подаде ръка на някой друг който има нужда.

Израстнал е в бедно семейство, майка му е пенсионерка по болест от както се помня, пенсията ѝ е 300 лева на месец, той и братята му никога не са взимали кой знае какви заплати, но винаги са гледали да помагат на майка си с каквото могат.

Марио винаги е бил човек, който ще ти даде последния си лев ако имаш нужда, храна ако си гладен, вода ако си жаден, усмивка ако си нещастен.

Винаги е гледал да помогне на всеки, независимо какъв е проблема. Научил съм страшно много за добрината от него и неговите постъпки.

За съжаление преди година му беше поставена страшната диагноза, а именно рак на белия дроб в 4ти стадии.

Всичко това дойде като гръм от ясно небе, всички бяхме сигурни, че има някаква грешка. Отидохме на второ мнение където само потвърдиха кошмара който предстоеше.

В началото беше страшно, лекарите тук му даваха не повече от месец живот.

Бяхме меко казано съкрушени.

Задвижихме нещата към турската клиника Аджибадем. Докато чакахме отговор нещата се влошаваха с всеки изминал момент, до такава степен, че болката беше непоносима, той се молеше мъките да спрат.

Тъй като нито Марио, нито семейството му разполагат с пари, направих кампания по собствена инициатива. Група във Фейсбук "Да подадем ръка на Марио". Реакцията беше светкавична, събра се огромна сума пари за кратко време и с комбинирани усилия успяхме да започнем лечението.

Марио беше на ПЕТ скенер в Аджибадем на 20ти февруари 2023та година, от който ясно се вижда, че лечението има ефект и той се подобрява, но се налагат още 3 месеца процедури на стойност 93000 лева.

Ако лечението се прекъсне, изхода ще бъде фатален.

Не можем да загубим Марио..

Малкия лъч добрина и светлина в нашите животи.

Не можем да загубим най-добрия приятел, брат и син.

Моля ви дарете ни с надежда и възможността да видим Марио, сбъдвайки неговата една простичка мечта, а тя е да създаде щастливо семейство и да се върне на работа при любимите му колеги и приятели.

Виж още
Новини
20-ти януари 2024
Viktor организира кампания за Марио Ангелов Карагьозов
Трансфер на средства
Дарение на средства от кампания Да подадем ръка на Марио към кампания Помогнете! Костадин се бори с рядък агресивен рак!. Прехвърлена сума: 2707.19лв.
 
19-ти януари 2024
Viktor организира кампания за Марио Ангелов Карагьозов
Скръбна вест.
Здравейте драги дарители. За съжаление нашето момче, не успя да се пребори и почина на 10.01.2024г. Средствата ще бъдат дарени на друг човек в нужда...
 
21-ви ноември 2023
Viktor организира кампания за Марио Ангелов Карагьозов
Етап лъчетерапии 21.11.23г
Първоначалното лечение на нашият страхотен приятел, брат и син Марио, първоначално беше успешно, всичко вървеше по план, до преди няколко седмици, ког...
 
Виж всички

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.