8419.13 лв. дарени от 93000 лв.

Документи към Кампания

  • Оферта Нямаме писмена оферта поради причината, че лечението е на етапи.
  • Епикриза Виж Документите

Да подадем ръка на Марио

Здравейте, казвам се Виктор и съм най-добър приятел на Марио от 10 години.

Смело мога да кажа, че Марио е най-добрия човек който познавам, винаги е гледал напред с усмивка независимо през какво е преминал.

През годините съм го виждал да се мъчи с множество заболявания, но той винаги продължаваше напред и гледаше да подаде ръка на някой друг който има нужда.

Израстнал е в бедно семейство, майка му е пенсионерка по болест от както се помня, пенсията ѝ е 300 лева на месец, той и братята му никога не са взимали кой знае какви заплати, но винаги са гледали да помагат на майка си с каквото могат.

Марио винаги е бил човек, който ще ти даде последния си лев ако имаш нужда, храна ако си гладен, вода ако си жаден, усмивка ако си нещастен.

Винаги е гледал да помогне на всеки, независимо какъв е проблема. Научил съм страшно много за добрината от него и неговите постъпки.

За съжаление преди година му беше поставена страшната диагноза, а именно рак на белия дроб в 4ти стадии.

Всичко това дойде като гръм от ясно небе, всички бяхме сигурни, че има някаква грешка. Отидохме на второ мнение където само потвърдиха кошмара който предстоеше.

В началото беше страшно, лекарите тук му даваха не повече от месец живот.

Бяхме меко казано съкрушени.

Задвижихме нещата към турската клиника Аджибадем. Докато чакахме отговор нещата се влошаваха с всеки изминал момент, до такава степен, че болката беше непоносима, той се молеше мъките да спрат.

Тъй като нито Марио, нито семейството му разполагат с пари, направих кампания по собствена инициатива. Група във Фейсбук "Да подадем ръка на Марио". Реакцията беше светкавична, събра се огромна сума пари за кратко време и с комбинирани усилия успяхме да започнем лечението.

Марио беше на ПЕТ скенер в Аджибадем на 20ти февруари 2023та година, от който ясно се вижда, че лечението има ефект и той се подобрява, но се налагат още 3 месеца процедури на стойност 93000 лева.

Ако лечението се прекъсне, изхода ще бъде фатален.

Не можем да загубим Марио..

Малкия лъч добрина и светлина в нашите животи.

Не можем да загубим най-добрия приятел, брат и син.

Моля ви дарете ни с надежда и възможността да видим Марио, сбъдвайки неговата една простичка мечта, а тя е да създаде щастливо семейство и да се върне на работа при любимите му колеги и приятели.


Новини по кампанията

Етап лъчетерапии 21.11.23г
21-ви ноември 2023

Първоначалното лечение на нашият страхотен приятел, брат и син Марио, първоначално беше успешно, всичко вървеше по план, до преди няколко седмици, ког...

новина
новина
Одобрено изплащане
4-ти октомври 2023

Средствата по сметката са на приключване, а Марио ще се нуждае от още процедури, всичко вървеше по план до преди седмица, когато пак започнаха страшни...

Плащане по фактура: 6173.26 лв. Транзакционна такса: 40 лв. Фактура:   Виж Документa

Виж Всички новини по кампанията

8419.13 лв. дарени от 93000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
19.2 лв. преди 1 ден
avatar
196.35 лв. преди 1 ден
avatar
9.31 лв. преди 1 ден
avatar
19.2 лв. преди 3 дни
avatar
24.11 лв. преди 3 дни
avatar
19 лв. преди 4 дни
avatar
19.17 лв. преди 4 дни
avatar
50.49 лв. преди 4 дни
avatar
19 лв. преди 5 дни
avatar
48.25 лв. преди 5 дни
Виж всички дарители
Дари
Сподели