947.18 лв. дарени от 277144 лв.

Документи към Кампания


Да Подкрепим Фатме

Здравейте, мили хора, приятели, които четете тези редове...

Искам накратко, доколкото мога, да споделя историята на един човек, много близък за мен.

Фатме,

Тя е на 37 год.– съпруга, майка, дъщеря, сестра, приятел – истински човек, събрал в себе си всички тези роли. За съжаление от 2 години се бори с тежко онкологично заболяване – Екзоцервикс с метастази в черен дроб.

Няколко месеца след раждането на дъщеря си научава за страшната диагноза. Следва тотален шок! Как така? Кога? От къде? Защо? Сигурно има някаква грешка? След отърсването от нелепата ситуация започва лечението й – 2 операции, много на брой химиотерапии, лъчетерапии, но болестта не може да се овладее, напротив прогресира и здравословното й състояние не се подобрява.

Нито Фатме, нито близките й не се отчайват и предават. Тя е решена да мине през тази битка и да излезе победител в борбата за живот, защото има за кого и какво да се бори!

Семейството й намира възможност за лечение в чужбина, в една турска болница, но сумата е доста висока и непосилна за тях.

Започва лечение в Турция първоначално са и необходими 25 000 Евро - това е цена определена от болницата за 6 химиотерапии през 21 дни, и благодарение на успешна дарителска кампания и лични средства успява да завърши първия етап от лечението.Направен е скенер и резултати те са добри има подобрение и шанс болестта да се овладее.

Предстои ни още дълъг път,

След последната химиотерапия имахме среща с лекуващия ни професор, който ни каза, че лечението до момента е успешно, но трябва да продължи (обикновено винаги има едно "но", за да ни държи нащрек). Изключително високият риск на заболяването налага непрекъснато следене и мигновена реакция при неблагоприятно развитие.

Продължаваме лечението със специфичен вид имунотерапия, комбинирана с Таргетна терапия. Сумата нужна за това е около 300 000 лв. По тази причина продължаваме кампанията до набирането на нужната сума.Трябва да и се направят 36 вливки,през 21 дена и при всяко посещение в болницата се плаща около 8.500 лв.

Къде сме сега? Тук и сега продължаваме напред Заедно за Фатме.

Благодарение на Вас и огромната ви подкрепа, вярваме, че ще съберем нужната сума.

Нека всеки, който може, с каквото може да подаде ръка, защото заедно ще успеем!

Забележка относно целевата сума: Офертата е за 4040 евро и е за един брой терапия, а са нужни терапии на всеки 21 дни в продължение на 24 месеца. Може да се види в допълнителните документи към офертата.

947.18 лв. дарени от 277144 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
Сподели
avatar
1.47 лв. преди 1 ден
avatar
4.43 лв. преди 3 седмици
avatar
4.43 лв. преди 3 седмици
avatar
4.43 лв. преди 3 седмици
avatar
393.62 лв. преди 1 месец
avatar
8.96 лв. преди 1 месец
avatar
19.18 лв. преди 1 месец
avatar
9.33 лв. преди 1 месец
avatar
289.49 лв. преди 1 месец
avatar
9.21 лв. преди 1 месец
Виж всички дарители
Дари
Сподели