19.22 лв. дарени от 160720 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).

🙏🏻 Да подкрепим Стела 💜

Благотворителна кампания в подкрепа на Стела

Здравейте, мили хора!
Името ми е Стела Пенчева и съм на 26год. от гр.Стара Загора. На 07.09.2020г. претърпях тежка катастрофа на АМ "Марица". Благодарение на отдадеността на лекарите от интензивно отделение в УМБАЛ "Св.Георги", гр. Пловдив, все още съм сред вас. След извършени белодробна и коремна операция, състоянието ми се стабилизира, но наред с това имах и множество фрактури, сред които счупени гръбначни прешлени и натрошен таз. След неуспешна операция на таза, бях транспортирана в УМБАЛСМ "Пирогов",гр. София, където се наложи повторна операция и дълго лечение. След прекарани 3 месеца в болница на легло, започнах възстановяването си у дома. Въпреки интензивната рехабилитация обаче, се оказа, че вследствие на фрактурите имам прекъснати няколко нерва, отговарящи за двигателните способности на левия крак и  сетивността в краката и таза. В момента съм с пареза на стъпалото и вървя с помощта на специализирана ортеза и притъпявам болките си ежедневно със силни обезболяващи. След консултация с множество лекари, се стигна до извода, че повече от това не може да се постигне. Аз обаче не спрях да търся начин и надежда въпреки всичко. Според американските специалисти от института AIMIS Spine, Кипър, е възможно възстановяване до 80%. Предлагат да бъде извършена сложна операция, включваща поставянето на импланти и трансплантация на костен мозък.
 
Сумата, необходима за нея е на стойност 82 000 евро и е непосилна за мен. Обръщам се към Вас с призив да помогнете да бъда отново пълноценна майка за малкия си син
 
Разчитам на Вашата подкрепа! ❤️🙏🏻
 

Как можете да помогнете?

  • чрез дарение тук в платформата, чрез виртуалния пос терминал (кликни на бутона Дари)
  • ако нямате финансова възможност - чрез споделяне на кампанията в социалните ви мрежи (кликни на бутона Сподели)


19.22 лв. дарени от 160720 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
19.22 лв. преди 1 година
Сподели