10551.02 лв. дарени от 35205 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).

Документи към Кампания


Да помогнем на Анди

Благотворителна кампания за Анди

Здравейте,

Пише Ви едно борбено момиче с много силен дух. Сестра съм на Андриан, на 22 години, който страда от злокачествен тумор на мозъка. Опериран е два пъти в България, с последваща лъчетерапия, но без успех. През последните години преживявам огромен кошмар. Брат ми правеше често гърчове, докато не стигна момент, в който беше прикован на легло, загуби способност да се движи и говори, а очичките му не можеха да фокусират. Той се губеше пред очите ми, а няколко дни след това ни съобщиха, че му остават само три месеца живот. Душата ми се срина и нямах сили да продължа напред. Бях принудена да търся помощ извън България, понеже тук лекарите не даваха надежда. Създадох кампания с името ,, Да помогнем на Анди,, и започнах да събирам средства. Получих оферта от Турска клиника за лечение, което изисква на всеки две седмици той да бъде воден на химиотерапии в болницата. Докторите смятат, че ще успеят да стопят образуванието и за сега няма да е необходима операция. Всеки месец се налага да превеждаме по 2400 Евро за лечение и около 1400 лв. пътни разходи, които са непосилна сума за моето семейство. Към момента той възвърна говора си, върви и лека полека успява да си връща нормалния начин на живот, благодарение на това лечение, но пристъпите на гърч продължават заради тумора. Необходимо е да продължим борбата за живота му, защото не е ясно още колко точно на брой химиотерапии ще трябва да се направят. Започнах кампанията с много вяра и никога не приех думите на лекарите, че за него шанс няма. Израстнахме заедно един до друг в добро и лошо. Той е част от сърцето ми, моята упора и не си представям живота без него. Заедно с майка ми се борим за него всеки ден и с много болка в сърцето си мога да кажа, че вече ми е много трудно да се справям с набирането на средства. Моля Ви, приятели, спасете братчето ми. Благодаря на всички, които помагат за събирането на средствата за лечението му, също така и на тези които нямат възможности, но ни подкрепят мислено. Всяко дарение и споделяне е крачка напред за неговото излекуване и свобода да живее живота си пълноценно.

Целевата сума е сформирана по следния начин:

  • 6 месеца по 3000 евро;
 

Новини по кампанията

25-ти ноември 2022
Трансфер на средства

Дарение на средства от кампания Да помогнем на Анди към кампания ПоДари ЖИВОТ на Калин, Прехвърлена сума: 3471.1лв.

25-ти ноември 2022
Трансфер на средства

Дарение на средства от кампания Да помогнем на Анди към кампания Да помогнем на Даниел, Прехвърлена сума: 3471лв.

15-ти ноември 2022
Одобрено изплащане

Здравейте приятели, Анди ни напусна и остави огромна болка и празнина в сърцата ни! Вие бяхте до нас през всичкото това време и ви благодаря, защото...

Възстановени средства за разходи: 1142 лв. Транзакционна такса: 1.2 лв.
Фактура:   Виж Документa

Фактура:   Виж Документa

Фактура:   Виж Документa


Виж Всички новини по кампанията

10551.02 лв. дарени от 35205 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
-3471.1 лв. преди 6 месеца
avatar
-3471 лв. преди 6 месеца
avatar
97.89 лв. преди 6 месеца
avatar
19.21 лв. преди 7 месеца
avatar
9.25 лв. преди 7 месеца
avatar
37.48 лв. преди 7 месеца
avatar
9.35 лв. преди 7 месеца
avatar
18.48 лв. преди 7 месеца
avatar
48.76 лв. преди 7 месеца
avatar
28.06 лв. преди 7 месеца
Виж всички дарители
Сподели