5888.06 лв. дарени от 19500 лв.

Документи към Кампания

  • Оферта Направени са две мозъчни операции. Очаква се становище и оферта за следващото лечение ,като все още не е уточнена необходимата сума. Тя ще бъде оповестена след като има готови резултати от биопсия в срок от 1 седмица.
  • Епикриза Виж Документите

Да помогнем на Андрей

     Мили хора, моля за Вашата подкрепа и помощ!  Моят брат Андрей е със страшната диагноза - злокачествен тумор на мозъка в трети стадий.  Андрей е на 39 години, любящ баща и съпруг, страхотен брат, син и приятел.
     Андрей расте и живее до 18-тата си годишнина в гр. Кърджали, където завършва училище СОУ "Митко Палаузов". През 2017 г. среща съпругата си Ирина и през 2019 г. се ражда прекрасния им син Федя. Андрей работи като помощник-готвач в корабна компания през последните години. След началото на войната в Украйна, той и семейството му решиха да се приберат в България близо до нашето семейство. Така те получиха хуманитарен статут. Андрей продължи да  работи на корабите, като през последната една година е с постоянно главоболие. Посещаваше многократно лекар, но винаги намираха за причина на главоболието му,  високото му кръвно налягане. И така до 25-ти август тази година, когато с мъжа ми посрещнахме Андрей на летище Варна. Стана му много лошо и се почувства изключително зле.

След последвалите лекарски прегледи, резултатът беше шокиращ за нас - никой не е подготвен да чуе такова нещо - огромен тумор в мозъка с големина 7,5×7,5см. Лекарите в Бургас предложиха спешна операция, като заявиха, че ще премахнат част от тумора. Операцията беше извършена в болница „Сърце и мозък“. Сумата от  3800 лева я платихме със собствени средства.

След операцията обаче новините бяха лоши и надежда за Андрей и неговото лечение нямаше.

Ние се свързахме с жена с подобна диагноза и минала по същия път като Андрей. От нея научихме за болница Медикал парк в Истанбул и професор Тюркер Кълъч. И така заминахме за Турция.  Там поискаха да направят нов ядрено-магнитен резонанс. За наше голямо учудване се оказа, че в Бургас нищо не са му премахнали, а само са взели материал с големината на точица за биопсия.

След прегледа, се оказа че туморът е станал по- голям и е животозастрашаващ за Андрей.

Трябваше да се извърши спешно втора операция. Тогава получихме офертата от болницата. Имахме само една седмица, за да съберем парите. Бяхме отчаяни и уплашени, защото мислехме че няма да се справим. Благодарение на наши лични спестявания и негови приятели успяхме да съберем и заплатим сумата от 20 000 долара.

Операцията в Турция бе извършена на 10 Октомври и премина успешно. По-голямата част от тумора беше премахната. Андрей се възстанови много бързо след операцията, като още на следващият ден започна да се разхожда и се чувстваше много добре. Очаква се становище и оферта за следващото лечение ,като все още не е уточнена необходимата сума. Точната сума ще бъде оповестена след като има готови резултати от биопсията, но професорът назначи 30 лъчетерапии започващи от 30.10.2023 г.

Докторите очакват Андрей на 25.10 за подготовка за лъчетерапия. За съжаление нашите средства вече се изчерпиха. За да продължи лечението си ще са необходими химио- или лъчетерапии. Досега семейството ни се бореше със собствени сили и средства за живота на Андрей. Ние вярваме, че той ще се справи с тази битка, но вече нямаме финансовата възможност и затова търсим вашата подкрепа.

Не остава много време до следващия етап, за това молим всеки, който може да помогне за събирането на средства, за да дадем шанс за живот на Андрей!

Всяко дете  заслужава баща, който да му бъде опора в живота. Всяка съпруга заслужава мъж, който да я дарява с любов и нежност.

Ние оставаме с НАДЕЖДА и се надяваме на вашата ПОМОЩ!


Новини по кампанията

Лечение 24.11.23г
23-ти ноември 2023

Здравейте приятели! Андрей е все още в Турция където протича първият етап от лечението му.Минаха 18 лъчетерапии от 30, като всеки ден приема и химиоте...

новина
Лечение 01.11.23г
1-ви ноември 2023

Здравейте приятели! Благодарение на всички Ви, които подкрепяте Андрей и сте до нас в този труден момент, той започна своето лечение. Лъчетерапиите и...

новина
новина
Одобрено изплащане
30-ти октомври 2023

На 25 октомври беше часа на Андрей при професора, който го оперира в клиниката в Турция. По време на прегледа доктора ни потвърди резултата от биопси...

Плащане по фактура: 5344.89 лв. Транзакционна такса: 40 лв. Фактура:   Виж Документa
Фактура:   Виж Документa
Фактура:   Виж Документa
Фактура:   Виж Документa
Фактура:   Виж Документa
Фактура:   Виж Документa
Фактура:   Виж Документa

Виж Всички новини по кампанията

5888.06 лв. дарени от 19500 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
19.17 лв. преди 1 седмица
avatar
19.2 лв. преди 3 седмици
avatar
97.92 лв. преди 3 седмици
avatar
4.42 лв. преди 3 седмици
avatar
147.14 лв. преди 1 месец
avatar
48.05 лв. преди 1 месец
avatar
105.88 лв. преди 1 месец
avatar
490.87 лв. преди 1 месец
avatar
2537.76 лв. преди 1 месец
avatar
48.21 лв. преди 1 месец
Виж всички дарители
Дари
Сподели