1972.12 лв. дарени от 70500 лв.

Документи към Кампания


Да помогнем на Ани

Здравейте,
 познати непознати хора и приятели.
Казвам се Цоко Велков и се обръщам към вас със свито сърце,заедно да спасим живота на съпругата ми Ани.
Накратко ще ви разкажа за нашето семейство и за това, с какво се сблъскахме в най- щастливият за нас момент.
Повече от 12 години се борихме да сбъднем най - голямата си мечта, да изпълним най - съкровнното си желание, а именно да чуем думичките Мама и Тате. Минахме през безброй изследвания и опити Ин-витро . След дълъг период на вяра и надежда идваше отново и отново разочарованието. Миналата година едно слънчице влезе в нашият дом. Осиновихме си момченце! Радостта ни беше неописуема! Домът ни се изпълни с щастие. Подготвяхме и планирахме празнуването на първият му рожден ден. 
За съжаление , този така чакан и жадуван наш семеен празник се оказа началото на нова битка за нашето семейство. Същият ден съпругата ми се почувства зле и бе приета в болница със съмнения за инсулт. След направен скенер, чухме и страшната диагноза - тумор в мозъка. Беше направена операция по спешност, но за съжаление лекарите не дадоха добри прогнози, и се насочихме за следоперативно лечение в Турция. Преминахме лъче и химиотерапия в продължение на година. Лечението даваше резултати и тя се чувстваше все по добре. Надеждата отново се върна и засия отново в нашият дом.
Уви, това не продължи дълго. В края на януари т.г. Ани отново беше приета по спешност в болница със силни болки, затруднено дишане и кашлица. Беше направена биопсия и всичко необходимо за да се спаси живота и в момента. 
Отново се обърнахме към болницата в Турция, където и направиха образни изследвания и назначиха ново лечение от 6 курса химиотерапия. Средата на февруари Ани премина през първия курс химия.
До този момент семейството ни успяваше да се справи финансово само, но новата оферта е непосилна за нас.

ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ ВСИЧКИ ВАС, КОИТО ЩЕ ПРИЕМЕТЕ НАШАТА БИТКА В СЪРЦАТА СИ И ЩЕ ПОМОГНЕТЕ ДА ВЪРНЕМ ЛЪЧЕЗАРНАТА УСМИВКА НА АНИ. 
ВСИЧКИ ВАС, КОИТО ЩЕ ПОМОГНЕТЕ НА АНИ ДА СЕ РАДВА НА ДЕТЕНЦЕТО НИ И ДА БЪДЕ ДО НЕГО! 
ВСИЧКИ ВАС, КОИТО  ЩЕ ПОМОГНЕТЕ И ЗАРАДИ НАШЕТО МАЛКО МОМЧЕНЦЕ, ЗА ДА МОЖЕ ТО ДА РАСТЕ С УСМИВКАТА И ПРЕГРЪДКИТЕ НА МАМА.

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО НА ВСИЧКИ, КОИТО ЩЕ ЗАСТАНАТ ДО НАС В ТАЗИ БИТКА!


1972.12 лв. дарени от 70500 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
Сподели
avatar
48.69 лв. преди 13 часа
avatar
48.8 лв. преди 13 часа
avatar
95.31 лв. преди 1 ден
avatar
24.13 лв. преди 2 дни
avatar
97.96 лв. преди 2 дни
avatar
48.8 лв. преди 3 дни
avatar
117.82 лв. преди 3 дни
avatar
117.96 лв. преди 3 дни
avatar
98.1 лв. преди 3 дни
avatar
492.5 лв. преди 3 дни
Виж всички дарители
Дари
Сподели