2121.76 лв. дарени от 50000 лв.

Документи към Кампания


Да помогнем на Ася в борбата с рака

Казвам се Ася, онкоболна съм и 2016г бях оперирана от рак на матката,след като направих всички процедури химеотерапия,лъчетерапия имаше добър резултат. За мое нещастие болеста се върна, пикочният ми мехур е заразен, имаше запушване на каналите и урината не стига към левият бъбрек, затова ми сложиха торбичка, вече три години.

Взеха ми биопсия  и ми предупчиха пикочния мехур, та сега съм и на памперси . Левият ми крак е неподвижен  и едва издържам болките чесно казано най-големият проблем е кракът, защото ме боли много и съм в инвалидна количка. 

Във Турция ми дават надежда и обещание за оздравяване след като видяха епикризите ми ! Аз съм на 38г имам две прекрасни деца, единственото красиво нещо в моя живот.

Болката е огромна да си толкова млад и да си зависим от детенцето си, а те милите треперят да не ме загубят имат си само мен понеже съм самотна майка. Аз знам какво е защото загубих мама преди две години и усетих болката да загубиш родител. Боря се със зъби и нокти господ ми е свидетел какво търпя само и само да оцелея .

Скъпи  дарители, знам че не съм единствена и има най-вече дечица, които се нуждаят от вашата помощ. УМОЛЯВАМ ВИ ДА ПОМОГНЕТЕ НА ЕДИН ЖИВОТ 🙏🙏🙏Бъдете живи, здрави и благословени, ако решите да ми подадете ръка ви БЛАГОДАРЯ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ ❤️❤️


Новини по кампанията

Новини 01.12.23г
1-ви декември 2023

Здравейте мили дарители благодарна съм ви, че не ме оставихте и ми помагахте да съберем сумата, но така и не успях да ги събера.  От болницата  ми уд...


Виж Всички новини по кампанията

2121.76 лв. дарени от 50000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
9.35 лв. преди 43 минути
avatar
19.2 лв. преди 1 ден
avatar
4.42 лв. преди 1 ден
avatar
4.42 лв. преди 1 ден
avatar
48.75 лв. преди 1 ден
avatar
9.35 лв. преди 1 ден
avatar
18.92 лв. преди 1 ден
avatar
18.82 лв. преди 1 ден
avatar
427.5 лв. преди 2 дни
avatar
28.5 лв. преди 1 седмица
Виж всички дарители
Дари
Сподели