15510.26 лв. дарени от 50960 лв.

Документи към Кампания


Да помогнем на Денко, бащата на Сими

Здравейте, добри хора! Аз съм Денко, баща на едно страхотно слънчево дете със Синдром на Даун на 3 годинки на име Симеон. Минахме през много трудности с него от раждането му до сега, непрекъснато посещавахме лекари и специалисти, имахме много притеснения и трудности, но продължаваме да се борим за него и да съхраним семейството си. Тъкмо се бяхме поуспокоили за него и дойде ново изпитание: диагностицираха ме с карцином на ректум и с около 15 метастази в черния дроб, четвърти (последен) стадий, с кръвотечение. Казаха ми, че нямам време за губене и по спешност започнах и преминах 6 доста тежки химиотерапии в Турция, които дадоха страхотни резултати: туморът и метастазите се бяха повлияли и намалели двойно! Чувствах се много по-добре, не бях вечно изморен и отпаднал. Оказа се обаче, че това е само началото на нашата битка. Налага се операция за отстраняване на тумора в ректума, като първо трябва да се направи лъчетерапия (общо: 26 000 евро). До седмица трябва да се започне подготовката. След операцията ще трябва да премина отново през контролни прегледи: ядрено-магнитен резонанс с контраст и PET скенер (около 5 200 евро), лечение с химиотерапия, след което предстои още една операция: за отстраняване на 8 броя метастази от черния дроб (нямаме определени цени за тях). За съжаление нямаме тази финансова възможност. Имах планове когато се пенсионирам да заживеем със семейството ми на село, за да бъде по-спокоен живота на нашето различно момченце, което винаги ще остане дете, да отглеждаме зеленчуци и животни, на които той много се радва. Моля ви, мили хора, помогнете на един баща да види момченцето си пораснало! Благодаря ви!


Новини по кампанията

Одобрено изплащане
29-ти януари 2024

Моля за превод на оставащата сума към дарителската ми сметка и оттам ще преведа по сметката на болница Анадолу за следващата химиотерапия.

Изплатена сума към бенефициента: 612.05 лв. Транзакционна такса: 1.2 лв.
Одобрено изплащане
29-ти януари 2024

Мили приятели, прилагам отчетни документи за последното посещение за химиотерапия в болница “Анадолу”. Метастазите в белия и черния дроб все още са...

Възстановени средства за разходи: 342 лв. Транзакционна такса: 1.2 лв. Фактура:   Виж Документa
Фактура:   Виж Документa
Фактура:   Виж Документa
Одобрено изплащане
15-ти януари 2024

Скъпи приятели у дарители, изисквам плащане за престоя за поредната химиотерапия. За съжаление туморните маркери не се понижават и лекуващия ми лекар...

Възстановени средства за разходи: 332.89 лв. Транзакционна такса: 1.2 лв. Фактура:   Виж Документa
Фактура:   Виж Документa
Фактура:   Виж Документa
Фактура:   Виж Документa

Виж Всички новини по кампанията

15510.26 лв. дарени от 50960 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
487 лв. преди 3 часа
avatar
9.35 лв. преди 1 месец
avatar
98 лв. преди 2 месеца
avatar
9.33 лв. преди 2 месеца
avatar
487 лв. преди 2 месеца
avatar
33.62 лв. преди 3 месеца
avatar
4.42 лв. преди 3 месеца
avatar
14.26 лв. преди 3 месеца
avatar
196.35 лв. преди 3 месеца
avatar
9.34 лв. преди 3 месеца
Виж всички дарители
Дари
Сподели