5227.72 лв. дарени от 50960 лв.

Документи към Кампания


Да помогнем на бащата на Сими

Здравейте, добри хора! Аз съм Денко, баща на едно страхотно слънчево дете със Синдром на Даун на 3 годинки на име Симеон. Минахме през много трудности с него от раждането му до сега, непрекъснато посещавахме лекари и специалисти, имахме много притеснения и трудности, но продължаваме да се борим за него и да съхраним семейството си. Тъкмо се бяхме поуспокоили за него и дойде ново изпитание: диагностицираха ме с карцином на ректум и с около 15 метастази в черния дроб, четвърти (последен) стадий, с кръвотечение. Казаха ми, че нямам време за губене и по спешност започнах и преминах 6 доста тежки химиотерапии в Турция, които дадоха страхотни резултати: туморът и метастазите се бяха повлияли и намалели двойно! Чувствах се много по-добре, не бях вечно изморен и отпаднал. Оказа се обаче, че това е само началото на нашата битка. Налага се операция за отстраняване на тумора в ректума, като първо трябва да се направи лъчетерапия (общо: 26 000 евро). До седмица трябва да се започне подготовката. След операцията ще трябва да премина отново през контролни прегледи: ядрено-магнитен резонанс с контраст и PET скенер (около 5 200 евро), лечение с химиотерапия, след което предстои още една операция: за отстраняване на 8 броя метастази от черния дроб (нямаме определени цени за тях). За съжаление нямаме тази финансова възможност. Имах планове когато се пенсионирам да заживеем със семейството ми на село, за да бъде по-спокоен живота на нашето различно момченце, което винаги ще остане дете, да отглеждаме зеленчуци и животни, на които той много се радва. Моля ви, мили хора, помогнете на един баща да види момченцето си пораснало! Благодаря ви!


Новини по кампанията

21-ви ноември 2022
Одобрено изплащане

Скъпи приятели, благодарение на щедростта на всички вас 🙏 Денко отпътува за Турция 🚌 и днес премина през задължителните прегледи и томограф като подго...

Плащане по фактура: 4791.65 лв. Транзакционна такса: 40 лв.
Фактура:   Виж Документa


Виж Всички новини по кампанията

5227.72 лв. дарени от 50960 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
Сподели
avatar
9.34 лв. преди 13 часа
avatar
18.48 лв. преди 2 дни
avatar
9.36 лв. преди 2 дни
avatar
14.29 лв. преди 2 дни
avatar
97.96 лв. преди 2 дни
avatar
24.13 лв. преди 4 дни
avatar
194.94 лв. преди 5 дни
avatar
18.48 лв. преди 6 дни
avatar
9.09 лв. преди 6 дни
avatar
9.36 лв. преди 1 седмица
Виж всички дарители
Дари
Сподели