107.25 лв. дарени от 46344 лв.

Документи към Кампания


Да помогнем на Бехан

Здравейте!

Аз се казвам Бехан. Болен сън от Детска церебрална парализа и имам придружаващо заболяване и Дистония (неволни движения).

Бях на лечение в Турция (Чорлу) и имам голямо подобрение, но лекарите ми казват, че трябва да се спрат неволните движения, което е възможно само с мозъчен стимулатор. Имам нужда да бъда опериран за да ми поставят мозъчния стимулатор.

Операцията ще струва 25 000 долара, чиято сума e непосилна за мен и моето семейство. В Турция, повече от 25 болници ми гарантират, че след поставянето на въпросния стимулатор, над 90%  от неволните движения ще спрат.

След операцията ще имам нужда също от рехабилитация която ще струва 20 000 лв. Рехабилитаторите ми дават до 100% независимост от чужда помощ и ще мога сам да правя рутинните действия, за да мога да водя пълноценен живот.

 


Новини по кампанията

Спешна операция и рехабилитация
30-ти октомври 2023

Две години рехабилитация успешно постигната. Сега в момента 1 година съм в България и чакам да събера тези пари за операцията. Но колкото повече стоя...

новина
Операция за мозъчен стимулатор не ловно движение
23-ти октомври 2023

Болен съм от Детска церебрална парализа и имам придружаващо заболяване и Дистония (неволни движения). Бях на лечение в Турция (Чорлу) и имам голямо по...

новина

Виж Всички новини по кампанията

107.25 лв. дарени от 46344 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
97.92 лв. преди 1 месец
avatar
9.33 лв. преди 4 месеца
Виж всички дарители
Дари
Сподели