Резултати от пет скенер и ЯМРЗдравейте!

Преди всичко искам да благодарим за помощта на всички!

Имаме новини след шест месечното лечение в Турция. 

ЯМР на мозък показа изчезване на множеството малки лезии в мозъка и намаляване на размера на двете основни, които не позволяват на майка да използва дясната си ръка, както и изтръпването на дясната част на тялото. Предстои да се перазгледа лъчелечението в Бълария след завършване на химеотерапията. НАЙ–ВАЖНОТО - на този етап не се виждат нови лезии/разсейки в мозъка.

Наблюдава се намаляне на тумора в белия дроб, като е засечено нещо, с неизвестен характер, според доктора малко възможно да е злокачествено образувание, но не и невъзможно. По-скоро е сянка, остнала от вирусната белодробна инфкеция,с кояето се пребори след първата вливка. На този етап ще се наблюдава.

Предишен пет скенер е показвал и разсейки в лимфните възли - изечзнали. Течност около белите дробове след  допуснатата грешка в България (пневмоторакс) - изчезнала.

Остналите детайли от резултатие яе бъдат споделени след като преведем документите.

Засега ще кача снимка от ПДФ формата на английски. 

След значим отговор от организма на тази терапия лекарите назначиха последна вливка на 16 Юни, като след  това минаваме само на имунотерапия под формата на вливки - 6 процедури.

Планираме завръщане в България и пътуване до Турция за вливките. Освен това ще предстои и програма по физиотерапия и рехабилитация, защото краката на майка са много отслабнали и не може да се изправя и да върви сама. Въпреки това, тя започна лека полека да ходи с помощтта на баща ми. Предстои ни още много и поради тази причиниа
продължаваме да събираме средства. Благодарим Ви за подкрепата!!


Майка е все така устремена и жадна за живот. Нейният дух е непоколебим. Тя няма търпение да се изправи отново на крака. Ние я обичаме и продължаваме да се борим за най-добрите възможни резултати.

Благодарим за позитивната енергия и пожеланията, окито всички ми изпратиха по случай изминалият й рожден дена на 27 Май. 

Бъдете здрави!
Стартирай Кампания Открий Кампании
Сподели