Да помогнем на Дани!

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0

Да помогнем на Дани!

1571 Дарители
68768.9 лв. дарени от 73500 лв.
Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Организатор
Ивелина
Бенефициент
Данаил Михов
Крайна дата
Приключила
Налична сума
0 лв.
Ивелина организира кампания за Данаил Михов
Приключила
Налична сума
0 лв.

Здравейте, мили хора!
Дойде моментът, в който да ви разкажа за моя герой Дани. Той започна своята борба за живота си още като бебе. За 5 години ни показа какво е сила, смелост, упоритост, борбеност и всичко това винаги беше съпроводено с неговата прекрасна усмивка.
През 2020г. за втори път разбрахме, че нашето дете е изправено отново пред битка, битка за нормален детски живот, а в последствие и битка за живота му. Беше изправен отново пред онкологично заболяване - метастатичен тумор на Вилмс, което ставаше все по-агресивно.
Лечението започна в България, след което продължи в Швейцария. Юни месец, тази година, ни беше съобщено, че нашият син не може да бъде излекуван. Да спрем всякакви опити в търсене на неефективни лечения. Да се приберем обратно в България и да прекараме последните дни у дома, със семейството си. Няма да описвам какво преживяхме, само ще кажа, че нито за миг не сме мислили да се отказваме.
Получихме искрица надежда от едно единствено лечебно заведение и така се озовахме в Турция, където започнахме лечение преди почти 4 месеца, което даде резултат! 🙏🙏🙏
Въпреки усилията ни, това става все по-непосилно и затова имаме нужда от Вашата помощ.💙

Виж още
Новини
1-ви юни 2023
Ивелина организира кампания за Данаил Михов
Трансфер на средства към фонда за лечние на деца в чужбина
Дарение на средства към Фонда за лечение на деца в чужбина. Прехвърлена сума: 15978.25лв.
 
1-ви юни 2023
Ивелина организира кампания за Данаил Михов
Тъжна вест
Здравейте, скъпи дарители!За съжаление Дани не успя да пребори болестта и стана звездичка в небето!Благодарим на всички, че ни подкрепихте!
 
4-ти април 2023
Ивелина организира кампания за Данаил Михов
Актуална информация за Дани
Здравейте, мили хора!Дани премина през първоначално предвидените курсове химиотерапия. След тях, в края на февруари месец беше направена частична опер...
 
Виж всички

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.