Да помогнем на Делян

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0

Да помогнем на Делян

58 Дарители
2901.86 лв. дарени от 100000 лв.
Организатор
Делян Иванов
Крайна дата
Край след 87 дни
Налична сума
2901.86 лв.
Делян Иванов е организатор на кампанията
Край след 87 дни
Налична сума
2901.86 лв.

Здравейте, казвам се Делян Иванов. Когато човек е здрав надали си представя, че ще моли за помощ, но сега аз имам нужда от Вашата подкрепа!

През 2005 година ми бе поставена диагноза Множествена склероза. Това е автоимунно невродегенеративно хронично заболяване, за което към този момент няма лечение и се поддържа със скъпоструващи лекарства, които забавят прогреса на болеста, но не я стопират!

За тези 19 години, аз получих образование, придобих трудов стаж развих се и продължавам да се развивам като човек. Но тази болест не си почива и също се развива. Към днешна дата съм трудноподвижен, у дома използвам бастун или проходилка, а навън електрическа инвалидна количка, с която се чувствам почти независим.

Както при всеки човек с нелечимо заболяване, аз не спирам да се интересувам и информирам за новостите при лечението и стопирането на болестта. Надеждата никога не е угасвала, а сега при мен гори дори по-силно!

Последната една година се запознах с хора преминали HSCT терапия, единственната към момента терапия която СТОПИРА прогреса на болестта. Състои се от химиотерапия и трансплантация на собствени стволови клетки, изгражда се нова имунна система. След разговорите ми с хора преминали това лечение, смятам че това е моят шанс да спра прогресът на болестта и да водя един пълноценен живот! Моята Надежда е в Национален медицински университет „Пирогов” Москва, от където получих одобрение за започване на лечение и дата за постъпване. Сумата обаче е непосилна за мен и моето семейство. Необходими са 100 000 лева. Скъпи хора, ако имате възможност и желание да ми помогнете можете да направите дарение тук

Виж още

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.